Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2007, 21:37   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Totti, komedi programında "Barış" yaptı!

Roma'nın kaptanı ve taraftarın sevgilisi Francesco Totti, Reggina maçında penaltı atışını kurtaran ve ardından da aralarında sorun yaşanan file bekçisi Andrea Campagnolo ile bir komedi programı sayesinde barıştı!


Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Francesco Totti ile Andrea Campagnolo'nun arası düzeldi!

Francesco Totti'nin Reggina kalecisi Andrea Campagnolo ile aralarında yaşanan sorun bir komedi programı sayesinde tatlıya bağlandı.

Roma'nın Reggina'yı 3-0 yendiği maçta, Roma Genç Takımı'ndan yetişen Reggina kalecisi Andrea Campagnolo Totti'nin penaltı atışını kurtarmış ve devamında da Totti ile aralarında tartışma yaşanmıştı.

İtişmeler ve laf atmaların yaşandığı olayın ardından taraflar birbirlerini tahrik etmekle suçlamıştı.

İtalya'da yayınlanan komedi programı "Striscia la notizia" son bölümünde Inter'in eski defans oyuncularından Felice Centofanti ile birlikte bir ekibi Totti'nin Roma'daki evine yolladı ve işleri tatlıya bağladı.

Totti'ye gösterilen video mesajda, "Merhaba Francesco," diyen Campagnolo devamında da, "Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm, ama gerçekten de o penaltıyı kurtarmayı çok istemiştim" dedi.

Mesajında sonunda da Campagnolo, "Beni anladığını biliyorum, yaşanan gerginlikten dolayı da çok üzgünüm, senden özür diliyorum. Seni bir insan ve ayrıca bir futbolcu olarak ne kadar çok sevdiğimi ve saydığımı çok iyi biliyorsun" ifadelerini kullandı.

Artık programda sürekli yer alan Centofanti de Totti'den aldığı mesajda, Roma kahramanının, "Bunu gördüğüme çok sevindim. Biz Campagnolo ile birlikte de oynadık ve O'nu çok severim" mesajını yayınladı.

Totti ayrıca, "Bu aralar penaltı atışlarında zorlanıyorum. Birçok insan artık penaltı atmamam gerektiğini söylüyor ama unutmasınlar ben Totti'yim. Biz Romalılar da yaptıkları hataları yürekten kabul ederiz" ifadelerini kullandı.

"Campagnolo penaltı atışından önce psikolojik bir baskı uyguladı" diyen Totti eski takım arkadaşının kendisine, "Sen sağ köşeye atacaksın ve ben de kurtaracağım" dediğini ifade etti. Totti de sağ köşeye atarak O'nu avlamak istediğini ancak Campagnolo'nun kendisini yenmeyi başardığını belirtti.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla