Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2007, 12:46   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dallas'ın Golden State kabusu sürüyor!

Dallas'ın Golden State kabusu sürüyor!

NBA'de normal sezonu açık arak lider tamamlayan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterilen Dallas Mavericks'in Golden State kabusu sürüyor.

Normal sezonda rakibiyle oynadığı tüm maçları kaybeden Dallas, play-off'lar birinci turunda da istediğini bir türlü alamıyor. Serinin ilk iki maçında kendi sahasında rakibine bir maç kaybeden Dallas, deplasmanda çıktığı ilk maçta da Golden State'e boyun eğdi. Warriors, rakibini 109-91 yendi ve yedi maçlık seride 2-1 öne geçti.

Golden State, 13 yıl sonra evinde ilk kez play-off maçı oynarken, Jason Richardson attığı 30 sayıyla maça damgasını vuran isim oldu. Baron Davis'in 24 sayıyla oynadığı karşılaşmada Andris Biedrins ise 10 sayı, 10 ribauntluk başarımıyla galibiyette pay sahibi oldu.

Golden State, normal sezonu rekorlar kırarak tamamlayan Dallas'ı play-off'lar öncesinde de üç kez yenmeyi başarmıştı. Golden State taraftarları da maç boyunca takımlarını yalnız bırakmadılar. Çünkü takımlarını play-off'lar görmeyeli uzun zaman olmuştu. Golden State'in, NBA'de evinde oynadığı son play-off maçının tarihi 4 Mayıs 1994'tü. O tarihte, Warriors, Phoenix Suns'a 140-133 mağlup olmuştu.

Geceyi mağlubiyetle kapatan ve ikinci tur yolunda ağır bir yara alan Dallas Mavericks'te ise Dirk Nowitzki 20 sayı, 12 ribauntluk başarımıyla takımının en etkili ismi oldu. Josh Howard'ın 20 sayı ürettiği maçta Dallas, takım olarak yüzde 39 gibi düşük bir şut yüzdesiyle mücadele ederken, üç sayılık atışlarda ise 15'te 4'le oynadılar.

İki takım arasında serinin dördüncü maçı yine Oakland'da Golden State'in sahasında oynanacak.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla