Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 19:41   #2
AzizFiliz
 
AzizFiliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Biz seni sevinmek için sevmedik ki sloganıyla yazıma başlıyorum bende. Ama bu seneki olanlar futbol tarihimiz açısından kötü bence. Bu kadar kötü bir lig izledik. Bir tane bile doğru dürüst maç izleyemedik. Hocadan, takımdan, buraktan artık daha binlerce bahane...

Bunlar ayrıca konuşulur ama biz BEŞİKTAŞLIYIZ ve bunun da hakkını vermeliyiz. Taraftar oluşumuzu yine Türkiye ye göstermeli, gerekirse kan içip, kızılcık şerbeti demeliyiz.

Biz Türkiye içinde ayrıcalıklı insanlarız. Bizim futbol harici renk sevdamız var. Kefenim Siyah beyaz olsun demiyormuyuz.

Silkinin arkadaşlar kendinize gelin. Bazı konularda okuyorum nedir o cümleler. Biz takımımızı SEVİNMEK İÇİN DEĞİL, FUTBOLCUYA KIZDIĞIMIZDA MAÇA GİTMEMEK İÇİN DEĞİL RENK SEVDAMIZ İÇİN, HAYAT TARZIMIZ İÇİN DURUŞUMUZ İÇİN SEVDİK.

Yönetim bile bu duruşu bozuyor bazen, en son yaptıkları itiraza tamamen karşıyım. Biz önce kimiz onu ölçelim sonra bakalım etrafa. Pislikten, şiddetten, şikeden arınmış olarak sadece renk aşkına milyonlarız biz.

Ben bir BEŞİKTAŞLI olarak seneye futbol oynayan, bize yakışan oyuncuların olduğu, kalbimizin inönüde çarptığı, yerin siyah göğün beyaz olduğu, sevdamız dağ diyenlere çakıl taşı olduklarını gösterecek, muhtaç olduğu kudret damarlarında olacak bir takım istiyoruz.

Buradan tüm camiya duyrulur.
__________________
Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !:
AzizFiliz Ofline   Alıntı ile Cevapla