Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2007, 14:19   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alkışlar Tigana'ya !

Yıprandığını ve sezon sonunda görevi bırakacağının sinyallerini veren Fransız çalıştırıcı, karşılıklı anlaşma yolunu seçecek ve sürpriz bir şekilde sözleşmesi devam etmesine rağmen tazminat talebinde bulunmayacak

BEŞİKTAŞ’ta Tigana dönemi sezon sonunda noktalanacak. Özellikle Fenerbahçe derbisi sonrası bugüne kadar kendisine destek veren yöneticilerin de gözünden düşen Fransız çalıştırıcı, lig sonunda ipleri koparmaya hazırlanıyor. Beşiktaş ile bir yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen, ligin son maçının ardından yöneticilerle bir araya gelmeyi planlayan Tigana, ayrılma isteğini net olarak açıklayacak.

Hakkımı isterim
Artık çok yorulduğunu ve heyecanının kalmadığını öne süren Tigana, sürpriz bir şekilde tazminat talebinde de bulunmayacak. Avukatları aracılığıyla 29 Mayıs’ta yöneticilerle bir araya gelmeyi planlayan Fransız çalıştırıcının yakın çevresine, "Sezon biter ve o güne kadar hak ettiğimi alırım. Bir yıllık daha sözleşmem var. Tazminat da istemiyorum. Böyle bir talebim olmayacak. Çok yıprandım. Eleştiriler beni bunalttı. Özellikle bu sezon bir çok problemle uğraştım" dediği öğrenildi. "Ben İspanyol gibi olmayacağım" diyerek Beşiktaş’ı tazminat ödemeye mahkum eden Del Bosque’yi kasteden Tigana, pürüz çıkarmadan ayrılma yolunu tercih etti.

Gönül alacağız
Türkiye Kupası’nı alarak taraftarlarına biraz olsun Fenerbahçe yenilgisinin üzüntüsünü unutturmak istediklerini belirten Tigana, Erciyesspor ile oynayacakları kupa finali için de şunları söyledi: "Çifte şampiyonlukla sezonu kapatmak isterdik. Ancak, ligde işimizi zora soktuk. Erciyesspor zorlu bir rakip. Cenk ve Mustafa gibi tehlikeli oyuncuları var. Bizim de eksiklerimiz bulunuyor ama geçen sezon olduğu gibi kupayı alacağız."
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla