Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2007, 17:03   #1
akkernic
Banned
 
akkernic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ŞOK!!!..Lucescu: Fener'i isterim!..

Tigana'nın yerine düşünülen Mircea Lucescu, Fenerbahçe'ye göz kırptı... Rumen hoca, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini ama Fenerbahçe'yi çalıştırıp şampiyon yapmak istediğini söyledi...
"Galatasaray'ı da Beşiktaş'ı da çalıştırdım ve şampiyon yaptım. Eğer tekrar Türkiye'ye dönmeye karar verirsem F.Bahçe'yi çalıştırmak isterim. Çünkü F.Bahçe'deki imkanlar ve arkasındaki taraftar topluluğu her zaman dikkatimi çekti. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak benim için çok kolay olur".
HER ZAMAN GÜNDEMDE
Gazeteniz Fotomaç, Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu'ya ulaşmayı başardı. Sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını resmen açıklayan Tigana'nın yerine düşünülen Lucescu, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilenmesinden gurur duyduğunu ifade eden Rumen çalıştırıcı, şunları söyledi: "Galatasaray'ı da Beşiktaş'ı da çalıştırdım ve bu iki takımda da şampiyonluk yaşamanın mutluluğuna eriştim.
SIRA F.BAHÇE'YE GELDİ
Türkiye'ye şu an için dönmeyi düşünmüyorum. Ama dönmeye karar verirsem çalıştırmak istediğim kulüp F.Bahçe olur. Çünkü Türkiye'de görev yaptığım süre içinde F.Bahçe'deki maddi imkanlar ve arkasındaki müthiş taraftar topluluğu hep dikkatimi çekmiştir. F.Bahçe'yi de çalıştırıp, şampiyon yapmak isterim. Zaten F.Bahçe gibi bir takımı şampiyon yapmak benim için çok kolay olur. F.Bahçe'nin artık Avrupa'da başarılı olması gerekir."
Fotomaç
__________________
Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter.
akkernic Ofline   Alıntı ile Cevapla