Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2007, 17:21   #1
akkernic
Banned
 
akkernic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü kapanıyor!!!!!!!!!!

Dostluk mesajlarıyla başlayan gece, sahadaki gerilimin tribünlere yansımasıyla kötü bitti. Küfür ve yabancı maddeler, Kartal'ın canını yakabilir.


Maç sonunda küfür

Süper Lig’de zirvenin nabzını tutan derbi öncesindeki ortam çok güzeldi... Tribünlerde, “Saygımız, 100 yıllık ebedi dostluğu ve ezeli rekabeti yaratanlara...” yazılı eski Fenerbahçe ve Beşiktaşlı futbolcuların resimlerinin bulunduğu bir pankart açılmıştı. Ancak sahadaki heyecan ve gerilim tribünlere yansıyınca işin tadı kaçtı. Tribünlerden yabancı maddeler atılırken, mücadele sonrasında da küfür edildi. Ayrıca karşılaşma devam ederken Fenerbahçe Hocası Zico’nun kafasına da bir taraftar tükürdü.

Protokol tribünü karıştı
Beşiktaş’ın geliştirdiği ataklarda sık sık yerlerinden kalkan Siyah-Beyazlı yöneticiler Kenan Öner ile Celal Kolot’a, İstanbul Valisi Muammer Güler’in koruması, “Yerinize oturun” diye çıkışınca ortalık bir anda karıştı. Korumaya sert bir şekilde karşılık veren Öner ve Kolot, ardından yöneticiler tarafından sakinleştirildi. Başkan Yıldırım Demirören, arkadaşlarına telkinlerde bulunurken, Vali Muammer Güler’in yaşananlardan sonra bir hayli sinirli olduğu ortaya çıktı.
(Fanatik)
__________________
Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter.
akkernic Ofline   Alıntı ile Cevapla