Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2007, 17:33   #1
akkernic
Banned
 
akkernic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Seçuk Şahin: Ana Avrat Küfür Ettiler

Fenerbahçe'nin, Ezeli Rakibi Beşiktaş'ı 1-0 Yendiği Maçta Tribünlere Yaptığı Parmak İşaretiyle Büyük Tepki Toplayan Selçuk Şahin, "Yaptığım İşaret, Bizim Yedek Kulübesinin Üzerindeki Birkaç Taraftaraydı. Gözümüzün İçine Baka Baka Ana Avrat Küfür Ettiler" Dedi.

Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta tribünlere yaptığı parmak işaretiyle büyük tepki toplayan Selçuk Şahin, "Yaptığım işaret, bizim yedek kulübesinin üzerindeki birkaç taraftaraydı. Gözümüzün içine baka baka ana avrat küfür ettiler" dedi.

Samandıra Tesisleri'ndeki antrenman sırasında, Beşiktaş maçındaki hareketi nedeniyle basına açıklama yapmak istediği belirtilen Selçuk, çalışmanın bitmesinin ardından gazetecilerin yanına gelerek, soruları yanıtladı.

Selçuk, el hareketini tüm Beşiktaş tribünlerine yapmadığını kaydederek, “Yapmış olduğum bir hata var, ama aşırı tahrik vardı. Özellikle yaptığım parmak işareti Beşiktaş tribününe değil, bizim yedek kulübesinin üzerindeki birkaç taraftaraydı. Gözümüzün içine baka baka ana avrat küfür ettiler. Dayanamadım o an ve öyle bir el hareketi yaptım. Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım. Dışarıda sizi gördüğünde imza isteyen insanlar, tribüne çıkınca aslan kesiliyorlar. Küfürler hiç hoş değildi, ama yine de parmak hareketinde hatalı olduğumu düşünüyorum” diye konuştu.

Maçtan sonraki olayların, sevinçten kaynaklanan normal şeyler olduğunu ifade eden Selçuk, şöyle devam etti:

“Tek hatalı olduğum şey, yaptığım parmak işaretiydi, ama orada da aşırı tahrik vardı. Sahaya çıktığımızda, kulübeye gelene kadar inanılmaz bir küfür vardı. Özellikle bizim yedek kulübesinin arkasından. Hatta maç içinde de tükürükler vardı, sigara, bozuk paralar atıldı. Hiç rahat durmadılar. Orada hatam olduğunu kabul ediyorum, ama aşırı bir tahrik var. Maçtan sonraki sevinç gösterilerinde bir hatam olduğunu düşünmüyorum. Bunlar futbolda olan şeyler, ceza alacağımı sanmıyorum.”

"ÇEKİRGE LAFINI ONLARI KIZDIRMAK İÇİN SÖYLEMEDİM"

Selçuk, soyunma odasına giderken 'Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar” şeklindeki sözleri bağırarak söylemediğini ileri sürdü.

“Çekirge deyişini, soyunma odasında rakip oyuncuları kızdırmak için söylemediğini vurgulayan Selçuk, “Sadece kendi aramızda, arkadaşlarla bir konuşmaydı. İbrahim (Üzülmez) ağabeyin biraz abarttığını düşünüyorum. Art niyetim olsa, çıkar basın önünde onu söylerdim, ama kendisi çıktı basın önünde söyledi. İbrahim ağabey milli takımdan arkadaşım, aramızda hiçbir zaman kötü bir şey olmaz, ama olayları biraz abarttı. Kendisi çok sevdiğim bir ağabeyimdir, fakat ne İbrahim ağabey ne de bir başkası benim delikanlılığım hakkında konuşamaz” diye konuştu.

"YÜZDE 50-60 İŞİ BİTİRDİK"

Selçuk, Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj elde ettiklerini belirterek, “Yüzde 50-60 işi bitirdik, ama çok önemli 3 maçımız daha var. İnşallah 100. yılda mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Beşiktaş gibi çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndüklerini vurgulayan Selçuk, “Puan farkı 2'ye düşmüştü ve bütün Türkiye'nin 'Fenerbahçe artık şampiyonluğu kaybetti' dediği anda biz tekrar ayağa kalktık. Son haftalarda kötü gidiyorduk. Düştüğümüz durumdan ayağa kalkmak kolay değil. Bunu başaran takımlar da bizim gibi büyük takımlardır. Bunu başardık” şeklinde konuştu.

Selçuk, Beşiktaş maçından önce mentor desteği almalarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:

“Biz en büyük desteği yine kendi içimizde yarattık. Denizlispor maçından sonra çok üzülmüştük. Hafta içinde kendi aramızda yaptığımız görüşmelerde kazanacağımızı düşünüyorduk. Hatta rahat galip geleceğimizi düşünüyorduk, çünkü bunu başaracak kaliteli bir takımımız var. Son gün bir mentordan da destek aldık, ama oyuncu olarak çok güçlü karaktere sahip oyunculardan kurulu bir takımız. O yüzden çok zor bir durumda ve belki de kendi taraftarımızın bile 'acaba şampiyonluk gidiyor mu?' dediği bir anda tekrar ayağa kalktık. Müthiş bir sevinç yaşattık onlara. Biz de çok mutluyuz.”

Bir soru üzerine, bir futbolcu için çok zor 2 ameliyat geçirdiğini kaydeden Selçuk, “Kolay değil, ama şu an hiçbir sorunum yok. Ligde en uzun süreyi bu hafta Beşiktaş maçında aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendimi hazır hissediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

kaynak: Haberler.Com - Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri
__________________
Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter.
akkernic Ofline   Alıntı ile Cevapla