Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2007, 22:44   #10
kartalmania44
 
kartalmania44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

arkadaslar bu yazı da şemsi birben in bu gavat yazara cevaben yazdıgı yazı=
Şemsi Birben'den Meriç Tunca'ya sorular...
Kartalhaber.com yazarı bugünkü yazısında Beşiktaş'a ağır hakeretler eden Takvim Gazetesi spor yazarı Meriç Tunca'ya seslendi:
Sevgili Meriç Tunca, bugünkü köşe yazında yine Beşiktaş'la ilgili bir yazı yazmışsın. Bu yazıların Beşiktaş camiasında nefret uyandırıyor. Fenerbahçeli olabilirsin bu senin tercihin ama sendeki Beşiktaş düşmanlığını da araştıracağım. Ama benim de bazı sorularım var. İster cevaplarsın ister cevaplamazsın ama bu soruların cevaplarını her Beşiktaşlı gibi ben de merak ediyorum.

1. Fenerbahçe'nin yenildiği ve puan kaybettiği haftalar hiç sesin soluğun çıkmıyordu. Bir anda neler değişti de Beşiktaş'ı hedef aldın? Yoksa birileriyle mi görüştükten sonra bu yazıyı kaleme aldın? Senin işten ayrılma nedenini duyunca ben çok utandım.

2. Senin çalıştığın şirketleri bir bir araştırdım. Ses Dergisi'nde neler yaşandı? Neden buradaki görevinden ayrılmak zorunda kaldın? En yakın arkadaşın neden düşmanın oldu? Ses dergisindeki eski mesai arkadaşlarını buraya yazmayacağım merak etme!

3. Star Gazetesi'ndeki spor müdürün Büşah Gençer'i bu gazetenin eski patronu Cem Uzan'a şikayet ettin mi? Büşah Gencer'le aranız neden bozuldu? Yoksa Gencer'in ardından spor müdürü sen mi oldun? Büşah Gencer ve eski çalışma arkadaşlarının senin hakkında söylediği sözleri buraya yazmıyorum. Bu da benden sana bir kıyak!

4. Cem Uzan İnönü Stadı'na talip olurken senin görüşün neydi? Ne gibi yayınlar yaptınız?

5. Ben Türk basınında hem inşaatçı hem spor yazarı, hem balıkçı hem spor yazarı, hem kebapçı hem spor yazarı gördüm. Dünyada benzeri olmayan şeyler ama Türkiye'de çok rastlanan bir durum. Sen Bayrampaşa'da çantacı mısın spor yazarı mısın?

Sevgili Meriç Tunca bu soruların cevaplarını her Beşiktaşlı gibi ben de merak ediyorum. sana soracak daha çok sorum var. Hele bu soruları cevapla! Yanıtlarsan çok sevinirim.

Gözlerinden öperim,
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
kartalmania44 Ofline   Alıntı ile Cevapla