Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2007, 07:54   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lucescu tamam

Lucescu tamam
Click the image to open in full size. Beşiktaş, yeni sezondaki hocasını buldu... Tigana'yla yolları ayıran Siyah-Beyazlılar, 100. yıldaki şampiyonluğun mimarı Lucescu'yla anlaşmaya vardı.
10.05.2007


Harekete geçtiler
Jean Tigana’nın France Football dergisine yaptığı, ‘Gidiyorum’ açıklamasından sonra harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, teknik direktörünü buldu. Yeni sezonda Kara Kartal’ın hocası, 100. yılda Siyah-Beyazlılar’ı şampiyonluğa taşıyan Mircea Lucescu olacak. Takımı Shakthar Donetsk’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rumen teknik adam, geçtiğimiz hafta takımından ayrılacağını açıklamıştı. Bu haber üzerine harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, Luce’yi İstanbul’a dönmeye ikna etti.

Olumlu yanıt verdi
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in yakın arkadaşı olan Mircea Lucescu da bu öneriyle sıcak bakıp, yeşil ışık yaktı. Bilindiği gibi devre arasında da Siyah-Beyazlılar, Rumen hocayı istemiş ancak Mircea Lucescu takımının UEFA Kupası’nda yoluna devam ettiğini belirtip ‘Sezon sonu görüşürüz’ mesajını vermişti. Türkiye’de önce Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan Luce, Beşiktaş’ın 100. yılında Siyah-Beyazlılar’la mutlu sona ulaşmıştı.

Orhan YILDIRIM




Kaynak:Fanatik
  Alıntı ile Cevapla