Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2007, 12:13   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Şampiyonluğu da istiyoruz !

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Kayseri Erciyesspor'u zorlu bir mücadelenin ardından 1-0 yendiklerini belirterek, "Kupayı aldık. Elimizin bir tarafı ağırlaştı. Dengeyi sağlamak için şampiyonluğu da istiyoruz" dedi.

Erdoğan,yaptığı açıklamada, arzu ettikleri ilk başarıya ulaştıklarını kaydederek, "Hakkımız olan kupayı gelenekselleşmiş şekilde bir kez daha kazandık. Şimdi lig şampiyonluğunu istiyoruz. Yolumuz zor olmasına rağmen inançla mücadele ettiğimiz takdirde kalan maçlarda başarılı olarak hedefimize ulaşmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmalarının futbolcuları rehavete sokmayacağını savunan Levent Erdoğan, "Aksine kupa futbolcularımızı olumlu şekilde motive edecektir. Takımın üzerinde bir durgunluk vardı. Aldığımız bu kupa oyuncuların üzerindeki durgunluğu atmasını sağlayacak. Oyuncularımızın performansının daha artacağına inanıyoruz" dedi.

BOBO'YA ÖVGÜ

Erdoğan, ligde ve kupada attığı gollerle takımına büyük katkı yapan genç oyuncu Bobo'yu da övdü.

Levent Erdoğan, Bobo'nun harika bir oyuncu olduğunu belirterek, "İnşallah kendisi önümüzdeki sezon maçlarına daha motive olacak. Beraber oynayacağı oyuncularla uyumu artırıp, akıllı futbol taktiği içinde daha çok gol atacak. Bobo'nun takımda kalacağını sanıyoruz. Bize öyle bir yaklaşımı var" diye konuştu.

TIGANA'YA TEŞEKKÜR

Asbaşkan Erdoğan, Beşiktaş'a kazandırdığı kupalara rağmen sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Jean Tigana'nın Türkiye şartlarına uyum sağlayamadığını söyledi.

Tigana'nın kendisi için hayırlı olanı düşündüğünü ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: "Kendisi yeteri kadar Türkiye şartlarına uyum sağlayamadı. Biz de hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. 3 kupa kazandırdı. Bunu saygıyla anacağız. Ayrılacağı yönündeki açıklamaları erken oldu ama takımı olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmüyorum. Uzun süredir ayrılma niyeti olduğunu değişik şekillerde ima ediyordu."
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla