Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2007, 12:23   #1
pnouma_bjk
 
pnouma_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
BU ADAM BIZE LAZIM ARKADASLAR!!!

Burak Yılmaz!
Atakan Kurt


Click the image to open in full size.
Beşiktaş – Antalyaspor maçı başladı ..Karşılaşmanın henüz 4.dakikasıydı. Burak Yılmaz ilk kez topla buluşmuştu.İnönü stadı'nda ise çatlak sesler yükselmeye başladı. Burak ilk yarım saat bir hayli etkiliydi, ama buna rağmen topu her ayağına aldığında homurdanmalar oluyordu.İkinci devrede ise attığı kadar driplingden sonra yoruldu ve kısa bir süreliğine oyundan düştü.Ve homurdanmalar ,yerini ıslığa bıraktı. Aynı son 4-5 maçta olduğu gibi.

Soruyorum size bir futbolcu bu kadar büyük baskıda oynayabilir mi?Hele 20 yaşında ve birinci ligde ki ilk sezonunda.Tamam kabul ediyorum ; Hatalar yapıyor.Bazı pozisyonlarda kendini çok kolay yere bırakıyor. Ama bu kadar üstüne gidilirse Burak gibi bir yıldız kayar.Bu çocukta müthiş potansiyel var.(Sürat,çalım,tempo,uzaktan şut ve boy hakimiyeti).Ama tek eksiği özgüven.Bunu da sağlayacak olan sizlersiniz.

Sakaryaspor maçının ilk yarýsýnda iki tane mutlak pozisyondan yararlanamadı.(Özgüven eksikliğinden). Daha sonra Tigana onu oyundan aldı.Ve Beşiktaş ikinci yarı hiç pozisyon bulamadı.Ve onu eleştirenler şunu unuttular. Maharet pozisyon kaçırmakta değil, o pozisyonlara girebilmekte.

Aynı senaryoyu geçen Pazar da yaşadık. Burak çıktı ,Beşiktaş pozisyon dahi bulamadı.

NOT:Burak aynı tempoda oynamaya devam ederse ve de 2-3 sezon daha sürekli forma giyerse kazandığı tecrübeyle adını Beşiktaş tarihine altın harflerle yazdırır. Ama bir şartla; destek ve alkışla yani kazandığı özgüven ve rahatlıkla.

Yazımı şu cümlelerle bitiriyorum; Burak'la 1 sezon boyunca Antalyaspor'da oynayan Ümit Aydın'ın sözleri.:Eğer Burak kafası rahat olursa, özgüvenini yakalarsa Kaka kadar yetenekli ve etkili bir futbolcu.Bir anda 4-5 kişinin arasından sıyrılıp kaleye iner ve hiç kimsenin beklemediği bir şut çıkarır.Ama futbol zekasını biraz daha geliştirmesi gerek..Eğer bunu da başarırsa Avrupa'nın bir çok takımında yer alır.

Hoşçakalın...




bende atakan kurt un butun soylediklerine katiliyorum arkadasla lutfen burak yilmaz a sahip cikalim gercekten cok buyuk istikbal vaadediyo ama son zaman larda uzerindeki baskidan dolayi oyniyamiyo dun kupa macindan sonra dinlemisinizdir umarim... burak yilmaza sahip cikalim arkadaslar !!!LUTFEN!!!
__________________
***ESKİŞEHİRLİ KARTAL***




Konu pnouma_bjk tarafından (10-05-2007 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir..
pnouma_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla