Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2007, 16:24   #1
Khamon
 
Khamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Denizli'yi İstemiyoruz!!!!

Bizler Lucescu ismini zikrettikce, medya tam tersini söylüyor. Aylardır Mustafa Denizli kendine yer açma çabasında. Medyada demeçler verme, Beşiktaşlıyım deme vs. Çünki çok iyi biliyorki FB ve GS'de artık iş yapamayacak. Kaldı Beşiktaş.. tabii yerse!!!

Lucescu ile anlaşıldığını bildiren tüm gazetelere inat Fotomaç gazetesi şöyle bir haber veriyor;

Taraftar Denizli'yi istiyor

Mustafa Denizli, "Beşiktaş'tan teklif aldım" derken, siyah-beyazlılarda "Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi" tezahüratı yükselmeye başladı.

Kartal'da Favori Denizli

Yönetimin, bir aydır 'yeşil ışık' yakan başarılı hocayla temasta olduğu öğrenildi.

Sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan Tigana'nın yerine hoca koltuğuna oturacak isim konusunda çalışmalarını yoğunlaştıran yönetimin, önceliği Mustafa Denizli'ye vereceği bildirildi. Her fırsatta (G.Saray ve F.Bahçe'yi çalıştırdığı dönem dahil) Beşiktaşlı olduğunu dile getiren Denizli'nin, Türkiye'yi iyi tanıması ve camianın sempatisini kazanması Click the image to open in full size.başarılı teknik adamı favori hale getirdi. Taraftarın yerli teknik adam isteğinin de bu kararda rol oynadığı ileri sürüldü.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
G.Saray'ı Şampiyon Kulüpler'de yarı finale taşıyan ve F.Bahçe'yi şampiyon yapan tek yerli hoca olan Denizli'nin, Beşiktaş'tan teklif aldığını açıklaması bu ihtimali iyice güçlendirdi. Kulislerde, 1 aydır çeşitli vesilelerle Kartal'a göz kırpan tecrübeli hocanın göreve gelmesinin sürpriz olmayacağı konuşuluyor. Anlaşma sağlanırsa; Denizli son 10 yılda Beşiktaş'ta görev yapan 10'uncu teknik direktör olacak.

Kaynak : FOTOMAÇ - Kartal'da Favori Denizli

Arkadaşlar, hangi güç odakları yazdırıyor bu haberleri, hangi ideolojiler destek oluyor bilemem. Bildiğim tek şey var, biz Beşiktaş taraftarı LUCESCU'yu seviyor ve istiyoruz!

LigTV'de Bülent Korkmaz röportajı vardı dün, sizinle bir cümlesini paylaşmak istiyorum. Kendisine şimdiye kadar çalıştığı en iyi teknik direktör soruldu. Gerek futbol bilgisi, gerek insanlığı, tüm yönlerden Lucescu ismini verdi. Demek istediğim, tüm kamuoyunun takdirini kazanmış ve özellikle biz Beşiktaşlılar tarafından bu kadar sevilen LUCESCU duruken, hangi mantıkla M. Denizli ismi geçer?

Anlık gazla yazdım yazıyı, hatalarım varsa hoşgörün arkadaşlar. Ama M. Denizli ismini duyunca deliye döndüm. ÇARŞI localara da karşı!!!

MUSTAFA DENİZLİ, İSTEMİYORUZ SENİ!!!
__________________
NO PASARAN

Konu Khamon tarafından (11-05-2007 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir..
Khamon Ofline   Alıntı ile Cevapla