Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2007, 17:58   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toraman isyanlarda !

Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartla iki maç ceza alan İbrahim Toraman kendisine büyük haksızlık yapıldığını belirterek, "Bu cezayı hak etmedim!" dedi.

Sarı kartlık pozisyonda kırmızı kart görmesi nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadığını ve o şaşkınlıkla hakemin koluna dokunduğunu vurgulayan Toraman şöyle devam etti:
"İnanamıyorum... Serkan Balcı kendisi itiraf etti, benim lehime ifadesi de var. Kastım yoktu, onu omuzundan tutmak isterken kolum kaydı... Sarı kartlık bir pozisyondu kırmızı gördüm. Yine sesimi çıkarmadım. Sahayı terk ettim. İki maç cezayı duyunca bir kez daha şok oldum. Hala inanamıyorum. Tahkim Kurulu bu hatayı düzeltecek diye beklerken onlar da onayladı... Bana büyük bir haksızlık yapıldı. Vicadını olan herkes bu haksızlığın farkındadır."

Lugano'nun kırmızı kart gördükten sonra Selçuk Dereli'nin üzerine saldırıp eliyle para işareti yaptığını ve tüm bunlardan sonra sadece 1 maç ceza aldığını ifade eden Toraman, "Otoparkta adam dövmedim, hakeme saldırmadım, tek kelime kötü söz söylemedim. Milli futbolcuyum geçmişim de ortada. Bunların hiç biri göz önünde bulundurulmadı. Beni Aurelio ve Lugano ile aynı kefeye koydular... İsyan ediyorum, hakkımı helal etmiyorum... Ben alın teriyle ekmeğini kazanan bir futbolcuyum, bu haksızlığı yapanları Allah'a havale ediyorum..." diyerek sözlerini tamamladı.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla