Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 13:53   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
işte gerçek haber kulüp açıklaması tigana

Click the image to open in full size.

Kulüpten 'Tigana haberi' açıklaması

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bugün bir gazetede ''Müthiş İddialar'' başlığıyla yayınlanan haberin asılsız olduğu bildirildi.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Jean Tigana ile ilgili haber için, ''Tamamıyla hayal ürünü senaryoları şaşkınlık ve üzüntü ile okuduk. Haberde yer alan, Bursaspor karşılaşması öncesinde teknik direktörümüz Sayın Jean Tigana'nın kalecimiz Vedran Runje'ye baskı yaptığı ve Runje'nin (Bonservisimi verin, ben de Tigana ile gitmek istiyorum) demesini sağladığı, Delgado'yu Bursa maçında oynamaması için etkilediği ve kaptanımız İbrahim Üzülmez'i yönetime göndererek kalan 3 maçın parasını istettirdiği şeklindeki iddialar, sadece masa başında üretilmiş senaryolar değil aynı zamanda çirkin iftiralardır'' denildi.
Tigana'nın, görev yaptığı süre içerisinde Beşiktaş için emek verdiği kaydedilen açıklamada, ''Müzemize 3 kupa taşımış ve sözü edilen senaryolarla bağdaştırılamayacak bir kişilikte olduğunu duruşu ile göstermiştir. Değerli teknik direktörümüzün bu tarz gerçek dışı bir habere konu edilmesi kulübümüzü son derece üzmüştür'' denildi.


Kaynak: AA
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....

Konu aLeN tarafından (12-05-2007 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir..
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla