Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 14:23   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado rest çekti

Perde arkası... Siyah-beyazlıların Arjantinli yıldızı, teknik direktör Tigana’nın “Cezalılar ve sakatlar da Bursa’ya gelecek” talimatına rağmen dün öğlen saatlerinde kampı terkedip evine gitti.

Moralleri altüst eden kriz şöyle yaşandı: Tigana dün Bursa'ya hareketten önce, Ümraniye'deki kampta, sakatlığı süren Delgado'ya "Herkes Bursa'ya geliyor, sen de geleceksin" dedi. Delgado ise hocasına "Benim sorunlarım var, üstelik sakatım. Bursa'da ne işim var?" diye karşılık verdi, sonra da tesisleri terketti.

CEZASI 30 BİN $
DAHA önce de aynı sorumsuzluğu sergileyen ama sonra özür dileyen Delgado'nun bu hareketi "Sezon sonu gitmek istiyor" yorumlarına neden oldu. Tigana'yı çok öfkelendiren ve bardağı taşıran Arjantinli oyuncuya yönetim tarafından ağır para cezası verilecek. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Tigana'yla görüştükten sonra alacağı rapor doğrultusunda yönetime ceza için bilgi sunacak. Delgado'ya büyük bir ihtimalle F.Bahçe ile oynanan kupa yarı finalinin 30 bin dolarlık priminin verilmeyeceği öğrenildi.

Bursa sınavı öncesi bir diğer tatsızlık da Brezilyalı oyuncularda yaşandı. Önceki gün ağrıları olduğunu söyleyip çalışmaya katılmayan Ricardinho ve Nobre'nin, hem F.Bahçe ile oyanan kupa maçının priminin verilmemesi, hem de 15'er bin dolarlık kupa primini beğenmemeleri yüzünden sorun çıkardıkları ortaya çıktı. 2 oyuncunun da Bursa maçındaki gerilimi düşünerek gitme taraftarı olmadıkları, ancak Tigana'nın olaya el koyarak Brezilyalılar'ı ikna ettiği belirtildi.

'Tribünü kimse duymayacak'
Bursa deplasmanına 5 eksikle giden Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana gergin ortama karşı futbolcularını uyardı.
BEŞİKTAŞ, bu akşam oynanacak Bursaspor maçına 5 eksikle çıkacak. Siyah-beyazlılarda Ali Tandoğan, Delgado ve M.Doğan sakatlıkları, İ.Toraman ile Burak ise kart cezaları nedeniyle bu akşam oynayamayacaklar. Teknik direktör Tigana dün futbolcularıyla yaptığı konuşmada maçın gergin bir ortamda geçebileceğine vurgu yaparak şu uyarılarda bulundu: "Bursalı taraftarlar belki de sizi 90 dakika tahrik edecekler. Sizin orada yapacağınız bir yanlış hareket tribünleri galeyana getirebilir. Herkes kulağını tribüne kapatacak. Tahriklere kapılmayın."


__________________
o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla