Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 16:36   #4
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal'da yine para sıkıntısı

Beşiktaş'ta yabancılar, paralarını alamadıkları gerekçesiyle kazan kaldırdı. Yaklaşık olarak 2 aydır paralarını alamayan yabancı futbolculardan Bobo, Nobre ve Ricardinho, bundan dolayı Bursa'ya gelmek istemedi. İki gündür bu nedenle idmanlara çıkmayan Brezilyalı futbolcuların, son anda zar zor ikna edildiği öğrenildi.
Türkiye Kupası'nın alınmasının ardından yönetimle bir kez daha görüşen ve alacaklarını isteyen Brezilyalılar, ödeme yapılmamasına tepki olarak ilk olarak antrenmanlara çıkmadı. Yönetimle bu konuyu sürekli görüşen üç futbolcu, koşulların yerine getirilmesini istedi. Bunun üzerine devreye giren Beşiktaşlı idareciler, Ricardinho, Bobo ve Nobre'yi ikna etmek için dil döktü.
Yurt dışında bulunan Başkan Yıldırım Demirören de yönetici arkadaşlarıyla sürekli telefon görüşmesi yaparak gelişmeleri yakından takip etmeye çalıştı. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, futbolcularla aralarındaki görüşmeyi sürekli Demirören'e aktardı, onun sözlerini de futbolculara iletti. Sonunda ödeme garantisi alan üç Brezilyalı, Bursa'ya gitme kararı aldı.
Hatırlanacağı gibi Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları, daha önce de paralarını alamadıkları gerekçesiyle Başkan Yıldırım Demirören'in verdiği bir yemeğe katılmak istememiş, ancak Demirören'in söz vermesi üzerine bu kararından vazgeçmişlerdi.
Devre arasında gitmek isteyen ancak bunu gerçekleştiremeyen Kleberson da, yasal sürenin sonunda kulübü terk etmiş, bedelsiz olarak takımdan ayrılmak için de FIFA'ya başvurmuştu. Yönetim, üç futbolcuyu da bedelsiz olarak elinden kaçırmamak için yasal süreyi zorluyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla