Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 19:05   #1
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs down Beşiktaş'ta neler oluyor

Yönetim seçileli 6 ay bile olmadı ama Beşiktaş'ta sorunlar diz boyu. Kleberson kaçtı, İbrahim Akın disiplinsizlikten kadro dışı kaldı, Ali Güneş disiplinsizlikten kadro dışı kaldı, Runje gitmek istiyor, Delgado da problem çıkmaya başladı.
Birisi bana Ali Gültiken in ne işe yaradığını söylesin. Bu kadar aciz bir menejer mi olur. ya da Celal Kolot, bu adamı arayıpda mı bulmuşlar. Yıldırım Demirören nasıl bir başkandır da bunların olmasına izin veriyor. Beşiktaş'ta değişim şart. Ali Gültiken gitmeli ve yerine düzgün bir idari menejer gelmeli. Aciz birisi değil.
Beşiktaş 2-3 transfer yapacakmış onda da ucuz oyuncular alınacakmış. Kısaca Beşiktaş önümüzdeki sezonu gözden çıkardı gibi görünüyor çünkü Beşiktaş ın 2 yabancı hakkını iyi kullanmalı ve 3-4 tane de kaliteli Türk oyuncu alması gerekirken böyle düşünen yöneticilerimizden dolayı vakit kaybediyoruz. Çok geç olmadan futboldan anlayan bir idareciye gereksinimimiz var.
Ayrıca kupa da yöneticileirmiz yaptığı rezillik. Kupayı futbolcular değil onlar kazandı sanki... Bu kepaze yönetimi BBeşiktaş'a kazandıran başkana bravo.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla