Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 21:28   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
RİCARDİNHO SANADA GÜLE GÜLE

Evet bu forumda bazıları buna çok ciddi şekilde karşı çıkacaktır. sinirlenecektir kızacaktır. Bazıları destek verecektir. Ama bence gerçekten gitmelisin. Çünkü senin şu anki oynadığın futbol dünya arenasında artık kalmadı. Aldığı her topu yavaşlatan, yan top oynayan, şut çekmeyen, gol atmayan, attıklarını sadece penaltıdan atan, dayak yediğin rakibinle oynağıdın maçta bile ortada görünmeyen, en önemlisi namus maçımız olan bursa maçında bile varlığı yokluğu oynayan rico paşa denen zatı muhterem lütfen sende git. Sana bu beşiktaş taraftarı tapıyor paşa diyor ama ben hiç bir zaman demedim diyemedim çünkü sen bunları demem için hiç bir şey vermedin. Sen paşa isen alex mareşaldır. istatisliklerini görünce sen yanında 0 kalıyorsun. Geldiği gün bu adam iki sene üst üste bir kulüpte futbol oynamamış başarısız olmuş derken bir kez daha haklı çıktım. Bu kulüpten sergen gibi adamı gönderdiler seni getirdiler ama sen sergenin tırnağı bile olamazsın. Bence bu sene senin sebep olduğun bir olay da delgadonun önüne geçmendir. iddaa ediyorum delgado senin oynadığı mevkide oynasa idi şampiyonluk gelmişti bu sene her şeye rağmen. Delgado sakat diye deplasmana gitmiyormuş. hepsi yalan bilerek gitmiyor gidesi gelmiyor. çünkü mösyö tigana her zaman delgadoyu günah keçisi yapıp oyundan alıyor. adamı diger maça çıkmadan bir önceki maçta bitiriyor. İnşallah bir salak takım çıkarda seni alırlar. yoksa adım gibi eminimki sende elimizde patlayacaksın.

Tigana gitti zaten daha ona yazmaya gerek yok. Demirören gitsin diyecem karşısına çıkacak bir aday yok. Bu kadar borca kim riske girebilirki. Başkanda halinden memnun zaten. takımın en önemli maçı arifesinde avusturyaya gidiyor. Zaten saz arkadaşlarıda yöneticilik nedir anlamıyor hepsi şovmenlik yapıyor.
Fener döve döve gönderdi. biz çiçekle karşıladık bir güzel yenilip şampiyon yaptık. Bursa bu maça sindire sindire geldi bir üçlük yedik ligde bıraktık. Son 20 haftada üç golu rakibin kalesinde görmeden kendi kalemizde gördük. ne diyim helal olsun size başka ne denir. Sayın demirören ve yönetimi siz bu kulüpte 50 sene başkanlık yapın bu takım 50 sene şampiyon olamaz biz bunu iyice ezberledik. Bu tarihi not edin dediniz şampiyon olamadınız lütfen otarihte bari istifa ediniz de biz şampiyon olmuş gibi sevinelim.

Konu themadpol tarafından (13-05-2007 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir..
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla