Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 22:56   #2
bora
 
bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş’ımız Tigana ayrılacağını söyledikten sonra teknik direktör arayışına başlamıştır. Peki kim olmalıdır? Şampiyonluğa susamış bu taraftara lig şampiyonluğunu kim verebilir? LUCESCU mu ? Bana sorarsanız HAYIR!!! Lucescu Beşiktaş’ımızı, galatasarayı ve 11 puan önde iken feneri !! şampiyon yapmış olsa da bu takımın ona ihtiyacı yok. Çünkü şu an Türkiye ligini ve Beşiktaş’ımızı tanımıyor. Lucescu takımda gençleşen ve azda olsa oturan kadroyu sil baştan yapacak. Ligi 2. bitirirsek temmuz ayında şampiyonlar liginde ön eleme maçlarına çıkacağımızı unutmayalım. Ayrıca Almanya’da fenerle süper kupada kapışacağız. Bu takımı lucescu kısa sürede mümkün değil toparlayamaz ve bizden kalkıp bana 2 yıl süre verin gibi saçma sapan demeçlerini dinleyeceğiz. Lucescu’nun Beşiktaş’ımızdan ayrılırken basın ve medya ile yaptığı kavgaları, tehditleri de unutmayalım. Şimdi basın ve medya lucescu’nun ismini ön planda tutup Beşiktaş’a getirmeye çalıştığını düşünüyorum. Neden mi? Basın ve medya; Lucescu ile sözleşme yapılırsa önce koklayacak daha sonra da yerden yere vurarak ağır puan kayıpları yaşamamıza sebep olacaklar! Zaten basın ve medya bunu istiyor. Amaçları Lucescu’dan İNTİKAM almak. Lucescu takımımızdan ayrılırken basına ve medyaya sarf ettiği sözleri yedirecekler! Sonuç olarak lucescu ile Beşiktaş’ımızı şampiyon yapmayacaklar ve yine biz Kartalımıza gönül veren taraftarlar kahrolacağız.
PEKİİİ…
Beşiktaş’ımızın başına hangi çalıştırıcı getirilmelidir?
Bana sorarsanız BEŞİKTAŞ ımızın ihtiyacı olan çalıştırıcı MUSTAFA DENİZLİ dir. Mustafa Denizli koyu bir Beşiktaşlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Antrenörlük yaşamı boyunca hocalık yaptığı takımlara verdiği başarıda ortadadır.
- galatasaray’ı şampiyon yaptı ( 1987 )
- galatasaray’ ı Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finale getirdi. (1988)
- galatasaray’ı Kupa Galipleri Kupasında çeyrek final oynattı (1991–1992)
- Milli takımımızı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final oynatarak bir ilke imza attı (1996–2000)
- feneri tarihinde şampiyon yapan ilk tür hoca unvanını da aldı.(2000–2001)

Mustafa Denizli Beşiktaş’ımızın kendisine teklif önermesi halinde 1 yıl daha İran takımı ile sözleşmesi olmasına rağmen gelmeyi sıcak baktığını basında ifade etmiştir. Türkiye ligini İran’da olsa da düzenli takip eden ve tüm Türk takımlarını çok iyi tanıyan Mustafa Denizli ile çalışmamız gerekmez mi? Her zaman koyu bir Beşiktaş’lı olduğunu söyleyen bu hocamız yaptığı başarı ve kariyer ile Beşiktaş’ımızı başarıdan başarıya koşturacağına yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerimin doğru olduğunu düşünüyorum ve benimle aynı fikirde olan Beşiktaş taraftarı kardeşlerimle bir şekilde Beşiktaş yöneticilerine bunu iletmemiz gerektiği kanısındayım. Beşiktaş’lı taraftar kardeşlerime sevgilerle.
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
bora Ofline   Alıntı ile Cevapla