BAŞKAN’IN YAPACAK ÇOK İŞİ VAR NEREYE

Forumlar › Forumlar › Beşiktaş › Futbol › BAŞKAN’IN YAPACAK ÇOK İŞİ VAR NEREYE

15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 29)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1151119
    quaresma_44
    Katılımcı

      Önce şunu söyleyeyim şampiyonluk gitti diye herkes başkan demiröreni istifaya çağrıyo kesinlikle karşıyım çünkü : Başkan istifa etti yerine kim gelecek ???Gelen kişi bizi bu durumdan kurtaracakmı.Kesinlikle kurtarmayacak çünkü gelen kişi demirörenden çok çok daha fazla iş yapamaz yani demirören cok iş yaptı.Delbosque'i getirdi dünyaca ünlüydü ,(baska kim getirebilirdi)sonra o dönemin en iyi ve hepimizin istediği Rıza çalımbayı getirdi yine olmadı sonra kariyeri çok mükemmel olmasada iyi tanınan birini getirdi yine olmadı.Tek. Dir. tutup tutmaması ayrı bişey ama o iyi adamları getirdi tutmadılar.futbolculardan Beşiktaşımıza kim CAREW(mükemmel fizikli avrupada büyüklerde oynamış),KLEBERSON (geldiğinde süperdi) AİLTON (almanya gol kralı)RİCARDİNYO (brezilya milli takım oyuncusu)DELGADO (baseli tek basına sırtlayan adam) getirecekti?? tutar tutmaz ayrı mesele..Mesela kim derdi BOBO nun Beşiktaşımızın 1 numaralı adamlarından biri olacağını adam tuttu..Demirören canaydın gibi hemen hemen hiçbir macada gelmemezlik etmiyo coğu maca geliyor .cebinden borç para veriyor,takımla ilgileniyor,çalısıyor tek eksik var şanssızz.Önümüzdeki sene lucescu gelirse takımımız süper olur.Destek verelim herzamanki gibi unutmayın yönetim değişirse herşey sıfırdan başlarr. Başkanın yapacak cok şeyi var burada daha…

      #1505225
      disi-kartal59
      Katılımcı

        sonuna kadar katiliyorum sana..suan mantikli düsünemiyoruz belki ama biraz düsününce baskanin istifa etmesi bize basariyi getirmeyecek

        #1505227
        besiktASK_3976
        Katılımcı

          ewt ilk baştan bende gitsin die düşündüm ama yeni gelen yeni yapılanmaya gidecek eee bir dahaki senede güme gidecek böylece en iisi demirören + luce…

          #1505229
          Kiel cArsi
          Katılımcı

            bende kesinlikle katiliyorum! Baskanmi cikip oynasin? O mu gol atsin? O mu kaleye gecsin? O mu sag bek yonasin, ters kademeye girsin? O mu assist versin? Avrupanin cogu klubünde yöneticiler futboldan anlamaz! Heralde adi bosuna yönetici degil!!! Adamlar kos kocaman bir klup yönetiyor, sadece bir futbol takimi degil! Tabii ki göz bebegimiz futbol, ama ne bekliyorsunuz siz yöneticilerden? Cok önemli projelere imza atmis ve islerini iyi yapan bir topluluktan bahsediyoruz! Sonucta yönetim, futboldan anliyan bir antröner getirmis (ne kadar tartisilsada sonucta bir teknik direktör)! Yani daha ne bekliyorsunuz? Star istiyorsaniz, acaba siz istiyorsaniz diye gelen bir Star oldumu hic? Starlar Türkiyeye sadece tatil yapmaya geliyor buda kesin! Bizede genc ve yetenekli oyuncular lazim! Ve bu is teknik direktöre bagli!

            #1505232
            AsiLKartaL1903
            Katılımcı

              başkan koca kafalı sahtekarın teki bence..kulübü kendine borçladı kendi reklamını yapıp para kazanıo bjk üzerinden ayrıca gençleştirme bahanesiyle tepki çekmemek için yok önümüzdeki seneler yalanını uyduruyo…BUNLAR YALANN TRANSFER YAPMAYA PARASI YOK GENÇ ALIOZ AYAKLARI YAPIO HAYSİYETSİZ…!!!!!defol git haysiyetsiz terbiyesizz

              #1505240
              S_E_D_A_T
              Katılımcı

                Demirören'in Beşiktaş'a yapabileceği en büyük hizmet hemen istifa etmesidir. Yoksa dün 25 milyon verdi diye senet alan adam yarın 100 milyon verir kulübü satın alır. Zaten borsaya açılan son %2,5'lik dilimleri demirören toplamıştı hem de taban fiyat üzerinden. Sanırım bunlar gözden kaçtı. Onları geçtim başkan olmadan önce Beşiktaş için savaşırım diyen birisi neden bu kadar sustu. Özellikle son günlerde kulübe ve oyuncularımıza karşı yapılan saldırılara neden sadece bir tane yazılı açıklama ile cevap verildi. Aurelio olayı sonrası davalar açılacaktı, hani nerede, oyuncumuza saldıranlar elini kolunu sallayarak geziyor. Bugün bursa'da olması gerekirken neden başka bir işi olduğunu söyleyip yurtdışına çıktı. Kendisinin yegane işi Beşiktaş başkanlığı olmalıdır. Bugün yapayalnız olan takım, tribünde başkanın olduğunu görse belki ondan güç alıp daha iyi mücadele edecekti.

                #1505245
                Kiel cArsi
                Katılımcı
                  AsiLKartaL1903;325317 wrote:
                  başkan koca kafalı sahtekarın teki bence..kulübü kendine borçladı kendi reklamını yapıp para kazanıo bjk üzerinden ayrıca gençleştirme bahanesiyle tepki çekmemek için yok önümüzdeki seneler yalanını uyduruyo…BUNLAR YALANN TRANSFER YAPMAYA PARASI YOK GENÇ ALIOZ AYAKLARI YAPIO HAYSİYETSİZ…!!!!!defol git haysiyetsiz terbiyesizz

                  Koskoca bir Besiktasin basina gecebilecek bir sahtekar ben tanimiyorum! Cünkü milyonlarca taraftari olan klubu dolandirmak nedemektir biliyormusun?
                  sen git ezik medyasinin dolmasina gel sonra burada bizim baskanimiza laf at! Olmuyor kardesim! Yakismiyor! Adam ailesinin parasini takima yatirdi bee! Takima inanmasa bunu yaparmi? Sen parani inanmadigin bir kupon icin oynarmisin? HAYIR! Koskocaman bir is adami bunu niye yapsin? Cünkü o bir gercek Besiktasli!!! Parasizlik yüzünden oyunculari kaybedecegine kendi cebinden para veriyor! Taniyormusun bunu yapabilecek baska bir aday? HAYIR! Eehh niye ozaman böyle bir kaba davranista buluyorsun??? Anlam veremiyorum yaa!
                  Üzüldük tamam hepimiz üzüldükte, Baskanin sucu ne? Sucunu bilmek istiyorum! Her maca gelmek zorundami? HAYIR! Benimde her mac anama küfür etseler bende gelmem kardesim! Sucu acaba Besiktasa inanip, milyon dolarlarini bizim takima yatirmasimi? HAYIR, milyon dolarlarini bankaya koysa o bicim faiz alirdi! O bicim yasardi! Baskan Besiktasa sonuna kadar inaniyor! Sucu transfer etmemesimi??? HAYIR! Hersey para degil! Adamlar niye Türkiyede futbol oynamak istesinki? Bide kalkmis star istiyorsunuz? Ben gercek BEsiktasli oyuncular istiyorum! Ben PAF dan oyuncular istiyorum! Transferde milyon dolarlar harcanmasina karsiyim! Yüregiyle oynayan oyuncular istiyorum! Eeeeh Baskan burda ne yapsin???? Kalkip omu oynasin!!!!!?????!!!!!! Tabiiiki hayir!!!!!!

                  Ben Besiktas da birlik istiyorum!

                  Ezik medyasina SUSSSSS diyorum!

                  #1505246
                  Adelaar
                  Katılımcı

                    belki bir seyler yapmak istiyor olabilir ama goreve geldi geleli onca oyuncu bir cok hoca degisti bunlara verilen paralar gazeteden kesilmiyor hepsi euro,dolar hadi diyelim verdiler aldilar hani ortada ne var her yila ayni sey elbette baskan cikip oynamayacak ama onunda yapacagi seyler var aldilar bir tigana yok ben bunu isterim yok bu soyle olsun iyi istedigin gibi olsunda bir gunde su takimi cesurca oynat bellemis bir ofsayt taktigi durmadan ayni sey birde oyunculari bir mac sagda bir mac solda deniyor sozun ozu bu oyuncularla bu sisitemle bu isler olmaz birde habire kulubun parasi gidiyor ya adam gibi duzeltsin bu isleri yada birleri cikip yonetimi devralsin

                    #1505248
                    Kiel cArsi
                    Katılımcı

                      Tamam bunu ama hepimiz görüyoruz! Yani herkes görüyor! Bir baskan bu islere karismaz! Cünkü bu onun isi degil! O bir yöneticidir ve takima karismak futboldan anlayinlarin görevlilerin isidir!

                      #1505256
                      umitcan
                      Katılımcı
                        Kiel cArsi;325334 wrote:
                        Tamam bunu ama hepimiz görüyoruz! Yani herkes görüyor! Bir baskan bu islere karismaz! Cünkü bu onun isi degil! O bir yöneticidir ve takima karismak futboldan anlayinlarin görevlilerin isidir!

                        futboldan anlamayanlari da klube td olarak getiren besiktasimizi td coplugune de ceviren yine baskandir.Klubu kendi parasina muhtac eden gene baskandir.Takim ne zamana kadar ondan alacak paralarini Ayrica tigana gibi vizyonsuz sezona 3 mac kala gidecem diye soleyen bir td yi bjk catisinda barindiran gene baskandir .

                        Genclestirme diyorsunuz allah askina bize gelen genclerden ben yetenekli felan goremiyorum nerde gosterin delgado mu serdar mi burak mi bunlar bu kadar iyi olsa acaba bizde olur mu I.akin vardi onuda tigana yedi bitirdi..

                        #1505294
                        wardaw
                        Katılımcı

                          yaw nerden çıktı istifa. zaten aklımızda şampiyonluk yoktu bonus oldu zaten

                          #1505296
                          SAHKARTAL
                          Katılımcı

                            bende zaman zaman demirören yönetimini eleştirdim ama maalesef şuan elini taşın altına koyacak sağlam bir Beşiktaşlı yok ki. ayrıca tigananın yanlışlrı demiröreni başarısız yaptı bence. iyi bir hocayla bu kadro ya bir kaç ilave bence çok başarılara imza atar.

                            #1505299
                            can
                            Katılımcı

                              serdar bilgili'yi kim istifa ettirdi.kim serdar bilgili küfür ettirdi.101.yılda şampiyonluğun elimizden gitmesinin sorumlusu kim.hepsinin sorumlusu yıldırım demirören dir.

                              #1505371
                              quaresma_44
                              Katılımcı

                                ya ben diyorum demirören giderse kim gececek başa??affan keçecimi yapmayın nolur herseye yenidenmi başlayacaz sonra başlasak bile td. olarak capelloyumu bekliyonuzz ??

                                #1505364
                                vendetta
                                Katılımcı
                                  can;325387 wrote:
                                  serdar bilgili'yi kim istifa ettirdi.kim serdar bilgili küfür ettirdi.101.yılda şampiyonluğun elimizden gitmesinin sorumlusu kim.hepsinin sorumlusu yıldırım demirören dir.

                                  arkadaşın söyledıklerının hepsi doğrudur şimdi nıye kımse yönetim istifa diye bağıramıyo can a sonuna kadar katılıyorum

                                15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 29)
                                • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

                                Yayımlandı

                                kategorisi

                                yazarı:

                                Etiketler: