Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2007, 13:59   #1
besiktAŞK
 
besiktAŞK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Bursa Emniyet Müdürü'nden ilginç açıklama

Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Bursaspor'un 3-0 kazandığı Beşiktaş maçının olaysız sona ermesinin sevindirici olduğunu söyledi

Tahsin Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşma için günler öncesinden yoğun güvenlik önlemleri aldıklarını, bu çerçevede bazı illerden takviye kuvvetlerin Bursa'ya geldiğini hatırlattı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleriyle koordineli bir çalışma yürüttüklerini anlatan Demir, ''Gerekli tüm önlemlerimizi almıştık. Her şey çok güzel gitti. Beşiktaş kafilesinin şehre girişi ve maç sonu şehirden çıkışında hiçbir problem yaşanmadı. Zorlu karşılaşmanın olay çıkmadan sona ermesi sevindirici'' diye konuştu.
Demir, maç öncesi stada alkollü girmeye çalışan 3 taraftarın yakalandığını ve stada alınmadığını, maç sonrası da kentteki kutlamalar sırasında kurusıkı tabancayla havaya ateş eden bir kişinin gözaltına alındığını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Bizim aldığımız önlemlerin dışında, takımlarını gerçekten sevdiğine inandığımız Bursaspor taraftarları da harhangi bir taşkınlık yapmadı. Bursa seyircisine sağduyulu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Taraftar kendisine yakışanı yaptı.''
besiktAŞK Ofline   Alıntı ile Cevapla