Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2007, 20:34   #8
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

tigana simdiden isini bulmus gibi
Tigana'ya Sarkozy'den İlginç Teklif Sezon sonunda Beşiktaş’taki görevinden ayrılacağını belirten Teknik Direktör Jean Tigana’ya Sarkozy'den önemli bir teklif geldi.

Irkçı kimliğiyle tanınan Fransa’nın yeni Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Jean Tigana’dan Afrika’daki yardım organizasyonlarının sorumlusu olmasını istedi. Tigana, Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin teklifini kabul ederse sahalara veda edecek ve bugün insani duygularla üstlendiği bir görevi, bundan sonra profesyonel olarak sürdürecek.
Fransız hoca, yıllardır doğum yeri olan Mali’ye ve Malili çocuklara maddi yardım yapıyor, yardım organizasyonları yürütüyordu. Tigana, Sarkozy’nin teklifini kabul ederse bu misyonunu tüm Afrika ülkelerine yönelik sürdürme şansı yakalayacak. Bir de madalyonun diğer yüzü var.
Tigana’ya bu muhteşem teklifi yapan Sarkozy aşırı sağcı kimliği ile tanınıyor. Geçmişte özellikle mülteciler ve göçmenler konusunda sert çıkışlar yapan Sarkozy, bu yolla aşırı milliyetçi kimliğini unutturup daha geniş kitlelere “hepinizin cumhurbaşkanıyım” mesajı vermeyi hedefliyor.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla