Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 17:25   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
kartala hoca aranıyor

Click the image to open in full size.
Beşiktaş, Jean Tigana'yla yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör için arayışa başladı. Siyah - Beyazlı yönetim, Yıldırım Demirören'in de katıldığı toplantıda gündeme yine dünyada çok ünlü olan, ancak son çalıştırdıkları takımlarda başarısızlıkları nedeniyle görevlerinden ayrılan iki ismi getirdiler.

LİG TV'nin haberine göre yönetimde ilk konuşulan isim geçen yıl İngiltere Milli Takımı'ndan büyük eleştirilerden sonra ayrılan İsveçli Sven Goran Eriksson oldu. Kulüp takımlarında başarılı olduktan sonra İngiltere'ye giden ve İngiliz Milli Takımı'nın başına geçen Eriksson beklenen başarıyı sağlayamamış, özel yaşamı nedeniyle de İngiliz basınının manşetlerinden inmemişti. Geçen yıl ayrılan Eriksson şu anda çalışmıyor.

Beşiktaş yönetiminde gündeme gelen ikinci isim Arjantinli Hector Cuper oldu. Valencia'da başarılı olan, ancak daha sonra gittiği İnter'de takımı çok defansif oynattığı gerekcesiyle yerden yere vurulan Cuper, buradan da ayrılmıştı. Daha sonra İspanya'da Mallorca'nın başına geçen Cuper, takımı düşme tehlikesinden bir türlü uzaklaştıramayınca geçen sezon lig bitmeden görevi bırakmıştı. Cuper de şu anda takım çalıştırmıyor.

Beşiktaş yönetiminde her zaman olduğu gibi Mircea Lucescu da tekrar gündeme geldi. Özellikle Başkan Yıldırım Demirören'in Ukrayna'nın Shaktar Donetsk kulübünde çalışan ve yılda 3 milyon euro kazanan Lucescu'yu istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta ayrıca menajerlerin Camacho, Luxemburgo gibi teknik adamları Beşiktaş yönetimine önerdikleri de bildirildi.

ÖDEMELER YAPILDI
Siyah-beyazlılarda teknik direktör konusunda bu gelişmeler yaşanırken, yönetimin Ankaraspor kalecisi Hakan'ı transfer etmek için girişimlere başladığı belirlendi. Bu arada para sorunu nedeniyle antrenmana çıkmayan yabancı futbolcuların alacaklarının bu sabah hesaplarına yatırıldığı açıklandı. Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu " Ricardinho ve Delgado'nun iki aylık ödemeleri bu sabah hesaplarına geçti. Takımdan alacakları nedeniyle ayrılmaları gibi bir şey söz konusu olamaz çünkü, böyle bir durumda kulübe ihtar çekilirdi" dedi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla