Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 18:54   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertuğrul Sağlam Kayseri ile yolları ayırıyor...

Süper Lig'in flaş ekibi Kayserispor'un Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor maçı sonrası protestolara bu sözlerle yanıt verdi.Click the image to open in full size.
Teknik Patron Ertuğurul Sağlam, ligin sonu geldikçe bir karmaşa oluştuğuna da değinerek, ''Son haftalar sıkıntılı geçiyor. İşkence çekiyoruz. Dürüst ve namusluca maç oynamaya çalışırken temiz mücadele verememek bizi bu işten soğutuyor. Başımızı öne eğdik. Sesimiz çıktığı kadar çıkıyor ama kimsenin umurunda değil. Son 2 haftada değişen birşey olamayacak gibi. Mücadelemize aynen devam edeceğiz.'' dedi.



Soyunma odasında kıyamet..
Kayserispor'un başarılı teknik adamı Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor yengilisinin ardından taraftarın protestosuna verdiği tepki ile ilgili hiç birk kelime söylemezken soyunma odasında adeta kıyamet koptu. Sağlam, oynundaki akralite kartını yere atarak söylediği ''Burada kalanında size başarı getirteninde'' şeklindeki sözlerinin devamını soyunma odasında getirdi.

Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezonda kendisine gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı ve gelecek sezon için burada kalmayı düşünmediği konusunu yakın dostu ve menajeri Hurma ile paylaştığı öğrenildi.



''Erciyes'i bu hale biz mi getirdik''Erciyesspor'un küme düşme hattında olmasıyla ilgili tüm suçu Kayserispor'un üzerine yıkmaya kalkanların olduğunu ikili konuşmalarında daha önce sık sık dile getiren Ertuğrul Sağlam, dünde soyunma odasında, sitemini ve sinirini bu sözlerle dile getirdi.

''Sanki Erciyesspor'u bu hale biz getirmişiz gibi günah keçisi olarak bizi gös-termeye çalışıyorlar. Biz Gaziantepspor'u, önce kendimiz için yenmek istedik. UEFA Kupası he-defimize iyice yaklaşmak üzereydik. Tüm rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanarak UEFA Kupasına katılmaya bir adım daha yakla-şacaktık. Hemde önemli bir adım. Ama olmadı. Biz Gaziantepspor'u yensek öncelikle bizim için berillediğimiz hedefe yaklaşmak adına önemli bir adım olacaktı. Lakin olmadı. Taraftarın yaptığı ve gösterdiği tepkiden son derece rahatsız oldum. Bu beni fena üzdü'' şeklinde konuştu..

Yavuz Yıkılmaz-Kayseri Tempo Gazetesi
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla