Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 21:52   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
CELAL KOLOT'UN ADAYI LİPPİ VEYA ARMİN VEH

Gönlünde Lippi var

Beşiktaş'ın teknik direktör Jean Tigana ile yolları ayırmasının ardından, takımın başına önümüzdeki sezon kimin geleceği konusunda belirsizlik sürüyor.

Siyah-Beyazlı kulübün asbaşkanı Levent Erdoğan'ın yaptığı "Samet Aybaba'yı takımın başında görmek isterim" açıklamasının ardından, bugün de futbol şube sorumlusu Celal Kolot aklından geçen isimleri dile getirdi. Kolot, Beşiktaş teknik direktörü olarak gönlünde yatan ilk ismin İtalya'yı geçen yıl Dünya Şampiyonu yapan Marcello Lippi olduğunu söyledi. Kolot, Lippi'nin kalitesinin tartışılmayacağını sözlerine eklerken, bu konu ile ilgili girişimlerini sürdürdüğünü belirtti. Kolot, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Benim Tigana'dan sonra aklıma gelen ilk isim Marcello Lippi olmuştu. Bu konu ile ilgili bazı görüşmelerimde oldu. Ancak kendisi şu anda bir takım çalıştırmamasına rağmen, tekrar teknik direktörlük yapıp yapmayacağını bilemiyorum. Ayrıca böyle bir teknik adamında maliyeti en az üç milyon Euro olur. Ama netlik kazanan bir durum yok. Girişimlerimiz sürüyor".
Celal Kolot, Lippi'nin ardından aklında olan sürpriz ikinci ismi de söyledi. Kolot bu ismin Almanya ligi Bundesliga'da geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalar sonucu liderliğe yükselen Stuttgart'ın teknik direktörü Armin Veh olduğunu kaydetti. Kolot, Alman teknik adamla ciddi şekilde ilgilendiğini, ancak Stuttgart'ın Bundesliga'da şampiyonluk şansının doğmasının ardından bu ismi transfer etmenin de zora girdiğini belirterek şunları söyledi:
"Benim aklındaki diğer bir isimde Armin Veh. Bu teknik adamı çok beğeniyorum. Stuttgart'ı getirdiği nokta ortada. Ama Stuttgart'ın bu kadar başarılı olması bizim işimizi zora soktu. Beşiktaş'a transfer edebilirsek Veh'ten ikinci bir Daum yaratabilirdik. Armin Veh ile büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Ancak Stuttgart bu sezon şampiyon olsada olmasada Veh'in takımdan ayrılması zor gözüküyor. Biz girişimlerimizi son ana kadar sürdüreceğiz".
Kolot, ayrıca son dönemde ismi sıkça Beşiktaş ile anılmaya başlanan Mircea Lucescu konusunda belirsizliğin sürdüğünü, olumlu veya olumsuz bir gelişme yaşanmadığını belirtti.


Kaynak: DHA
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla