Konu: Rota Samet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 01:32   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Rota Samet

Luca ve Terim reddetti rota Samet Aybaba
İsmail ER
16 Mayıs 2007
Click the image to open in full size.Siyah beyazlıların gündemindeki ilk 2 isim, çeşitli gerekçelerle olumsuz yanıt verdi. Yöneticiler, bunun üzerine Samet Aybaba ile görüşme kararı aldı.

BEŞİKTAŞ’ta, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri üst üste iki gündür toplantılar yaparak teknik direktör sorununu çözümlemeye çalışıyor. Gündemde ilk 2 sırada yer alan Mircea Lucescu ve Fatih Terim, siyah beyazlı kulübe gelemeyeceklerini resmen bildirdiler. Lucescu, halen çalıştırdığı Shakthar Donetsk’te çok iyi para kazanmasını gerekçe gösterirken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye’de kulüp takımı çalıştırmayı düşünmediğini ifade etti.

Siyah beyazlı yönetim bunun üzerine rotayı Samet Aybaba’ya çevirdi. Bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen Aybaba’ya yöneticilerin büyük çoğunluğunun sıcak baktığı belirtildi. Siyah beyazlıların bir iki gün içinde Aybaba ile bir araya gelerek transfer tekliflerini iletecekleri bildirildi.

Teknik direktör arayışları ile ilgili bilgi veren kulüp başkanı Yıldırım Demirören, "Gündemimizde yerli ve yabancı birçok isim var. Biz, Türkiye şartlarını ve Türk oyuncusunun karakteristik özelliklerini iyi bilen bir teknik direktörle anlaşmak istiyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonuna dek bu işi bitirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla