Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 06:48   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'ın listesi kabarık

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.


Tigana'nın yerine teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın listesinde yerlilerden Fatih Terim, Mustafa Denizli, Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam var. Lucescu, Eriksonn, Cuper, Luxemburgo ve Lippi gibi yabancı hocalar da listede.


***

Yönetim bölündü

Mircea Lucescu dışında en fazla öne çıkan adayların tamamı yerli isimler. Yönetimde tartışmalar sürüyor.

Beşiktaş'ta Fransız çalıştırıcı Jean Tigana'nın gönderilmesinin ardından teknik direktör arayışları hız kazandı. Siyah-beyazlı yönetimde, yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı konusunda ise bir türlü fikir birliğine varılamıyor. Başkan Yıldırım Demirören'in gönlündeki ilk isim Mircea Lucescu... Demirören, özel bir sevgi duyduğu ve "Beraber güldük, beraber ağladık" dediği Lucescu'nun kapısını çaldı. S. Donetsk ile bir yıllık daha anlaşması bulunan Lucescu yıllık 5 milyon euro isteyince görüşmeler tıkandı. Yönetimin bu transferden vazgeçmek üzere olduğu belirtiliyor.

Terim istemedi ama
Başkan Yıldırım Demirören'in, yönetimden bağımsız olarak sosyetik bir mekanda Fatih Click the image to open in full size.Terim'e teklif yaptığı biliniyor. Ancak Terim'den "Teşekkür ederim" şeklinde olumsuz bir yanıt alan Demirören, bu nedenle görüşmenin detaylarını yönetimle paylaşmadı. Ancak yönetimde "Fatih Terim, hem Beşiktaş'ı hem de Milli Takım'ı çalıştırsın. Böyle bir formülü kabul ederse, yolumuza onunla devam edebiliriz" şeklindeki bir görüşün de tartışıldığı öğrenildi.

Denizli ve Aybaba
Futbol şube sorumlusu Celal Kolot, yerli isim olacaksa, başkandan bağımsız olarak görüştüğü Mustafa Denizli'yi istiyor. Denizli'yi yönetimde Şeref Yalçın ve Mario Berk de destekliyor. Asbaşkan Levent Erdoğan'ın gönlündeki isim ise kesinlikle yerli ve Samet Aybaba... Erdoğan'ın, Click the image to open in full size."Hem bizim evladımız, hem takımı, hem de camiayı iyi tanıyor. Ona bu şansı vermeliyiz" diyerek yönetici arkadaşlarını ikna etmeye çalıştığı ve bunda büyük ölçüde başarılı olduğu biliniyor.

Sağlam'a inanç tam
Beşiktaş'taki tüm yöneticilerin sempatiyle baktığı tek isim Ertuğrul Sağlam... Siyah-beyazlı camia tarafından da çok sevilen Sağlam için, yönetimdeki olumlu görüşlerin dışında, "Henüz onun için erken. Eğer şimdi gelirse çabuk yıpranır. Daha Beşiktaş'a gelmesi için zamanı var" fikirlerinin de konuşulduğu biliniyor. Başkan Yıldırım Demirören'in, Lucescu'dan sonra Ertuğrul'a sıcak baktığı ama yönetimdeki bu düşüncelerden etkilendiği belirtiliyor.
__________________
o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla