Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 10:17   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
BOBO NOBRE RİCO RUNJE = BİZİ BAĞLAMAZ

Kartal’ın yabancıları, Tigana’nın ayrılmasının kendileri açısından sorun yaratmayacağını, çünkü profesyonel olduklarını ve sözleşmeyi Beşiktaş Kulübü ile imzaladıklarını belirttiler.
16.05.2007


‘Kendi tercihidir’
Tigana’nın kovulmasından sonra gözler yabancı oyuncuların tavrına çevrilmişti. Ancak Ricardinho, Bobo, Runje ve Nobre, FANATiK’e yaptıkları açıklamalarda olaya netlik kazandırdılar. Runje, “Buraya gelmemde Tigana’nın büyük rolü oldu. Ancak sözleşmeyi kulüple yaptım ve burada mutluyum. Hocanın ayrılması benim geleceğimi hiçbir şekilde bağlamaz. Ancak yönetimin başka bir tasarrufu varsa, onu bilemem” dedi.

Sambacılar rahat
Brezilyalılar da, Tigana’nın gönderilmesi konusunda görüşlerini dile getirdiler. Ricardinho, “Profesyonellikte bu tür ayrılıklar her yerde doğaldır. Başarıda nasıl hoca öne çıkarsa, aksi durumda da tam tersi yaşanır. Tigana bu yüzden gönderildi” ifadesi kullanırken, Bobo ve Nobre ise, “Tigana’nın ayrılması bir anlamda takımın önünü açmıştır. Futbolcular bundan kesinlikle olumsuz etkilenmez” görüşünde birleştiler.
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla