Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 11:14   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Murat Şahinden itiraf !

Murat Şahin'den Antalya itirafı!..

Mayıs 16,2007

Beşiktaş kalecisi Murat Şahin, sakatlığına rağmen forma giydiği Antalyaspor karşılaşması için ''Benim için gerçekten zordu'' dedi...
Murat, siyah-beyazlıların ''Yavru Kartal'' dergisinin mayıs ayı sayısında yer alan röportajında, Antalyaspor maçı öncesi ciddi bir sakatlığı bulunduğunu kaydederek, ''Bu nedenle oynayıp oynamamaya karar vermek benim için kolay değildi. Çünkü oynarsam belki de futbol hayatımı riske atacaktım. Her şeye rağmen oynamaya karar verdim. Zaten maç bittikten sonra da buna değdiğini gördüm ve inanılmaz bir mutluluk yaşadım'' diye konuştu.
Beşiktaş'ta yedek kalması ile ilgili bir soruya Murat, ''Yedek kalmayı hiçbir futbolcu istemez. Bu gerçekten üzücü bir durum, ama bunun mesleki yaşantımızı etkilemesine izin vermemeliyiz. İşimiz gereği, oynasak da oynamasak da çalışmak zorundayız. Ben de bunu yapıyorum'' diye yanıt verdi.
Murat, Beşiktaş taraftarının hem Türkiye'de hem de dünyada ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, ''İnanılmaz büyük, coşkulu ve bağlı taraftarlarımız var. Bizim için çok önemli bir itici güç olduklarını düşünüyorum'' dedi.
Maç sonlarında taraftarlar arasında çıkan olaylarla ilgili bir soru üzerine de Murat, ''Ülke insanı olarak çok agresif bir yapıya sahibiz. Bu sadece futbolda değil hemen hemen her konuda geçerli. Bunu bir türlü aşabilmiş değiliz. Futbolun da bir spor olduğunu beynimize yerleştiremedik. Hala futbolu bir savaş gibi görüyoruz. Böyle istenmedik, tatsız sonuçlarına üzüldüğümüz olayların da bu sebeple yaşandığına inanıyorum'' şeklinde konuştu.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla