Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2007, 12:08   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın gündemindeki son isim!

Beşiktaş, Tigana'nın ayrılmasından sonra takımı başarıya taşıyacak isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik adam için son iddia Almanya'nın B.Z. gazetesi...Click the image to open in full size.
Almanya'nın B.Z. gazetesi, Hertha Berlin ile yollarını ayıran Götz'ün Beşiktaş ile anlaştığını yazdı. Haberde, Başkan Demirören'in, "Bir Alman hocayla çalışmak istiyoruz ama henüz kim olacağına karar veremedik" görüşü yer aldı
Click the image to open in full size.Jean Tigana ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına giren Beşiktaş'ın, Hertha Berlin'den ayrılan Falko Götz'ü istediği bildirildi.

Berlin'in yüksek tirajlı B.Z gazetesinin haberine göre, Başkan Yıldırım Demirören'in, Hertha Berlin eski Teknik Direktörü Götz ile anlaştığı iddia edildi.

Haberde, Başkan Yıldırım Demirören'in, BZ'ye, "Evet biz bir Alman teknik adam ile çalışmak istiyoruz. Ama henüz kim olacağına karar vermedik" dediği kaydedildi.

Gazete, tarafların önceki gün bir ön görüşme yaptığını ve Demirören'in teklifini Alman hocaya ilettiğini de yazdı. Götz'ün Türkiye'de çok sevildiğini belirten BZ, 45 yaşındaki teknik adamın göreve gelmesi halinde 2 milyon euro alacağını da belirtti.

Falko Götz, 2004 sezonunda Hertha Berlin'de göreve başladı ve başarılı bir yılın ardından mavi - beyazlı takımı Bundesliga'da dördüncü yaparak UEFA Kupası'na taşıdı.

Hertha Berlin'de 2.5 sezon görev yaptıktan sonra bu yıl ikinci yarının ortalarında görevine son verilen Falko Götz, 1992-93 ve 93-94 yıllarında iki sezon Galatasaray forması giydi. Başarılı teknik adamın adı, sarı - kırmızılılar için de geçti.

Siyah - beyazlı yönetimin büyük çoğunluğunun ise Başkan Yıldırım Demirören'i yerli hoca konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Başkan Yıldırım Demirören'in ise yerli hocaya soğuk baktığı öğrenildi.

Milliyet
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla