Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2007, 14:50   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ali Koç'a yaylım ateşi

Trabzonspor'un eski 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıçı açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, Ali Koç'un adamlık olarakta kendisinin geliştirmesi gerektiğini düşündüğünü belirtti.


İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'daki görevinden yönetimle görüş ayrılıkları ve yapılan yanlışların tahamül edilemeyevek noktaya geldiği için istifa ettiğini belirterek, "Yönetimde görev aldığım süre içerisinde görüş ayrılıkları ve Trabzonspor'a hizmet noktasında verilen yanlış kararlara koymuş olduğumuz bir tepkidir. Artık yönetimdeki anlaşmazlık tahammül edilemeyecek noktaya geldiği için ve başkanla ters düştükten sonra aynı yerde çalışmanın yararı olmayacağı düşüncesiyle istifa ettim. Sayın başkanın kendisinin tutarsızlığını kabul etmeyerek istifa eden arkadaşları takımı sabote ettiğini ve kalleş olduklarını söyledi. Ve onlarla çalışmayacağını söyledi. Ama toplantı da tam aksine bir tavır gösterdi. Bu durumda arkadaşlar toplantıyı yarıda bırakıp çıktılar" dedi.

Geçen sezon ve bu sezonun başında yapılan yanlışların Trabzonspor'un şampiyon olmasını engellediğini kaydeden Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

"Diğer takımların kötü olduğu dönemde Trabzonspor'un da kötü olması yönetimin yaptığı bir hatadır. Bir de bu dönemde başkanın bize takımı sabote ediyor ve kalleşler demesi bizi çok üsmüştür. Hem takımın başarısızlığı hem de başkanın bize bu sözleri sarfetmesi bizi derinden üzmüştür."

ALİ KOÇ'A AĞIR SÖZLER

İbrahim Hacıosmanoğlu,Ali Koç'un Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamalardan sonra, şu kanıya vardığını belirtti: "Bu arkadaş, genç entellektüel bir arkadaş. Türk futbolunda görev yapaçağını duyduğum zaman Türk futboluna iyi şeyler katacağını düşündüm. Ama Ali Koç'un adamlık olarakta kendisinin geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Demek ki sosyal ve ekonomik gelişmişlik kendisine yetmiyor. Onun yanında adamlğının da gelişmesi gerekiyor. Ligin son dört haftasına 9 puan farkla girmessek bizi şampiyon yapmazlar demişti. Bu dört maçın içinde Trabzonspor'da vardı. Bunun için Trabzonspor'u da zan altında bırakıyordu. Demek ki Trabzonspor'u da bu oyunların içine soktu. Trabzonspor Hiç bir zaman bu tür oyunların içinde olmaz."

__________________
o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla