Serdar Kurtuluş (fenerbahçe'yi alkışlardım) | | Fenerbahçe'yi alkışlardım!..
Beşiktaşlı futbolcu Serdar Kurtuluş, katıldığı bir panelde, hafta sonu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbi maç öncesi tartışılan, ''Galatasaraylılar lig şampiyonu Fenerbahçe'yi alkışlar mı?'' konusunu hatırlatan, ''Fenerbahçe BJK İnönü Stadı'na şampiyon çıksa alkışlarmıydınız?'' sorusuna, ''Ben açıkçası profesyonel bir futbolcu olarak alkışlardım'' dedi.
Öğrencilerin sorularına yanıtlarında centilmenlik mesajları veren Beşiktaşlı futbolcu Serdar, ''Fenerbahçe, BJK İnönü Stadı'na şampiyon çıksa alkışlarmıydınız?'' sorusuna ''Tabii ki neticesinde şampiyon olanı her zaman alkışlamak gerekir. İsterdik ki Beşiktaş şampiyon olsun. Ancak ikincilik şansımız sürüyor, Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ben açıkçası profesyonel futbolcu olarak alkışlardım'' şeklinde yanıt verdi.
Panelin açılışında yaptığı konuşmada lise mezunu olduğunu hatırlatarak, futbolun bir garantisinin olmadığını, üniversite sınavını kazanıp iyi bir öğrenim görmek istediğini kaydeden Serdar, ''Geleceğe iyi bir yatırım yapmalıyız. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapabilirim, belki bir Beden Eğitimi öğretmeni olabilirim. Yolun başında, magazin olaylarını göz önünde bulundurmadan oynadığım futbolla gündeme gelmek istiyorum'' diye konuştu.
Kaynak: AA (Karakartal.Com)
--------------------------------------------------------------------
Bu haber ne kadar doğrudur bilemem ama eğerki böyle birşey dediyse ezikbahçe için o da çekip gitsin...
Hala Pascal Ruhunu arıyoruz...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! |