Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2007, 00:30   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sıra FA Cup'ta

Sıra FA Cup'ta

Premier Lig'de Manchester United, şampiyonluğa ulaşırken, sezonu ikinci sırada tamamlayan Chelsea FC ile cumartesi günü FA Cup'ta finalde karşılaşıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final'de, Liverpool'a karşı elenen ve puan kayıplarını ardından şampiyonluktan kopan Mourinho'nun Chelsea'si, FA Cup'ı müzesine götürmek istiyor.

Geçtiğimiz günlerde Premier Lig'de yapılan mücadelede iki takım da as kadro ile sahaya çıkmazken, Mourinho elindeki sınırlı sayıdaki oyuncu ile çıkması bekleniyor.

Mourinho elinde sadece 15 oyuncu olduğunu belirtirken, Ricardo Carvalho, Michael Ballack ve Andrei Shevchenko sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Carvalho'nun yokluğunda Michael Essien'in forma giymesi bekleniyor. Ashley Cole'un sakatlığı henüz geçmezken, son dakika verilen bir kararla sahdaki yerini alabilir.

Kırmızı Şeytanlar'da ise Kaptan Neville, forma giyemeyeceği kesinleşirken, Ryan Giggs, kaptanlık bazubandı ile mücadele edecek.

Mourinho sürekli Cristiano Ronaldo ile atışmasını sürdürürken, geçtiğimiz günlerde Ronaldo'nun kendisini sürekli yere attığını ifade etmişti. Portekizli genç oyuncu, Chelsea karşısına, Manchester United forması altında 150. kez çıkacak.

Tamamlanması sürekli aksayan ve maliyeti 1 Milyar $'ın üzerine çıkan Wembley Stadyumu ilk kez kapılarını açarken, bu büyük karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Bu büyük karşılaşma, saat 17.00'de TV8'den canlı yayınlanacak.
19.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberlervar js_create_time = 1179523621;document.write('');
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla