Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2007, 20:47   #1
Turkboy
 
Turkboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''TIGANA BEŞİKTAŞ'I SABOTE ETTİ''

Beşiktaş'ın Ankaraspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklama yapan Futbol Şubesi Sorumlusu Celalettin Kolot Tigana'yı topa tuttu. Kolot, sözleşmesi karşılıklı feshedilen teknik direktör Jean Tigana'nın, ligin bitimine 3 maç kala, ayrılacağını açıklayarak Beşiktaş'ı sabote ettiğini söyledi.


Ankaraspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Celal Kolot, teknik direktör Jean Tigana'nın, düzenlediği basın toplantısında kendisini suçladığının hatırlatılması üzerine, ''Niye suçladı anlamadım. Tigana'nın antrenmanına, taktiğine veya oyuncu değişikliğine karışmadım. Kupa şampiyonluğunu yeterli görüp, 3 maç kala ayrılarak, Beşiktaş'ı sabote etmiştir'' dedi.

Ankaraspor maçına da değinen Kolot, güzel bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Çok gol pozisyonuna girdik. Çok gol kaçırdık. Galibiyet hakkımızdı, onu da aldık'' diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
Kolot, yeni teknik direktörün kim olacağıyla ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi:
''Bu konuda 3-4 aday var. Başkanımız yurtdışında temaslarda bulunuyor. Pazartesi günü öğleden sonra İstanbul'a gelecek, salı günü de bu adayları yönetimle paylaşacak ve oylamaya sunulacak. Şu an için belirlenmiş bir isim yok.''


__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Sevinmek İçin Sevmedik...

Turkboy Ofline   Alıntı ile Cevapla