Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2007, 03:31   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Allah haklı olduğumu gösterdi!..

Ali Güneş: Allah haklı olduğumu gösterdi!..

Mayıs 19,2007

Click the image to open in full size.
Beşiktaşlı futbolcu Ali Güneş, teknik direktör Jean Tigana'nın takımdan ayrılmasına sevindiğini söyledi...
Ali Güneş, Ankaraspor maçından sonra yaptığı açıklamada, bu sezon haketmediği kimi şeylerle karşılaştığını ifade ederek, ''Teknik direktörlerin gitmesinden yana değilim ama doğrusunu söylemek gerekirse, Tigana'nın gitmesine sevindim. Bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum. Susmak en güzel tepkidir. Allah benim haklı olduğumu gösterdi'' dedi.
Tigana tarafından kadro dışı bırakılan, ancak Fransız teknik adamın takımdan ayrılmasından sonra yeniden kadroya alınan Ali Güneş, ''Ayrıca beni bu zor günümde tekrar takıma kazandıran Tayfur hocama ve yönetime de teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Takım kaptanı İbrahim Toraman da açıklamasında, Beşiktaş'ın başarılı bir sezon geçirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti: ''Herşeye rağmen şampiyon olabilirdik. Genç ve yeni bir ekibiz. Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz. Bundan dolayı mutluyuz. Takımımızı başarılı buluyorum.'' Zamanında teknik direktör Tigana ile sorunlar yaşayan
Ali Tandoğan ise ''Giden hocanın arkasından konuşmak doğru olmaz ama bugün herşey ortadaydı'' açıklamasını yaptı. Ali Tandoğan, bu sezon çok emek harcadıklarını ve sezonu 2. bitirerek Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başardıklarını sözlerine ekledi.
Siyah-beyazlı ekibin genç futbolcusu Serdar Kurtuluş, sezon başında çoğunluğun, Beşiktaş'ın ilk 3 takım arasına giremeyeceğini söylediğini dile getirerek, ''Süper Kupa'yı aldık. Fortis Türkiye Kupası'nı kazandık ve ligde 2. olup Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kaldık. Seneye inşallah ligde de şampiyon olacağız'' dedi.
Bu arada Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarına, 22 Mayıs Salı günü başlayacak. Öte yandan karşılaşmanın ikinci yarısında boynundan sakatlanıp hastaneye kaldırılan Ankarasporlu futbolcu Hürriyet'in durumunun ciddi olmadığı, ancak gözetim amacıyla bu gece hastanede tutulacağı öğrenildi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla