Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2007, 06:52   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Kartal 2-1

Nobre başladı
Bursa’da şampiyonluk iddiasını kaybeden Kara Kartal, İnönü Stadı’ndaki son maçında Ankaraspor’u 2-1 mağlup etti. Sami Yen’den gelen Fenerbahçe’nin galibiyet haberi üzerine Kara Kartal Şampiyonlar Ligi’ne adını yazdırdı. Taraftarların fazla ilgi göstermediği maça hızlı başlayan taraf Tayfur Havutçu’nun Beşiktaş’ıydı... 7’de Delgado’nun ara pasında Bobo müsait bir pozisyondan yararlanamadı. 15. dakikada Ricardinho çok sert vurdu. Kaleci Hakan’dan seken topu Nobre filelere bıraktı ve ilk yarı evsahibinin üstünlüğüyle tamamlandı: 1-0.

Bobo bitirdi
İkinci yarıya Ankaraspor golle başladı. 47. dakikada Özer sağ kanattan ortaladı, Murat Tosun şık bir vuruşla beraberliği sağladı: 1-1. 70’te Ricardinho, Bobo’yu gördü, Sambacı’nın vuruşu kalecide kaldı. 75’te Mert Nobre müsait bir fırsatı değerlendiremedi. 84’te Siyah-Beyazlı taraftarların beklediği gol geldi. Ali Tandoğan’ın yaptığı ortaya, iyi yükselen Bobo vurdu ve Kara Kartal 3 puanı alan taraf oldu: 2-1. Süper Lig’in bitimine bir hafta kala üçüncü Galatasaray’la farkı 5’e çıkaran Beşiktaş, Devler Ligi biletini kaptı.
Orhan YILDIRIM

Maçtan notlar
Ricardinho cezalı
Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, dün sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Kara Kartal’ın, Kayserispor ile oynayacağı sezonun son karşılaşmasında formasından ayrı kalacak. Sambacı, “Devler Ligi’ne katıldığımız için mutluyuz” dedi.
Talihsiz Hürriyet
Karşılaşma sırasında büyük bir talihsizlik yaşandı. Ankaraspor’un başarılı orta saha oyuncusu Hürriyet maçın ikinci yarısında boynundan sakatlandı. Baki ile girdiği hava topu mücadelesinde yerde kalan Hürriyet sahayı sedyeyle terkederken, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Boyun kırığı şüphesi bulunan Hürriyet sezonunun son haftasında Trabzon ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.
PAF’lar galip: 2-1
Beşiktaş PAF takımı dün Ankaraspor ile oynadığı maçı 2-1 kazandı. Fulya’da yapılan mücadelede Genç Kartallar’ı galibiyete taşıyan golleri Gökhan ile Emre atarken, konuk ekibin tek sayısını Serdar kaydetti. Öte yandan Hollanda’da düzenlenen yıldızlar futbol turnuvasında Beşiktaş, Utrecht’i 2-0’lık skorla geçti. Siyah-Beyazlılar’ın gollerinin ikisi de Hasan’dan geldi.

__________________
o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla