Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2007, 06:53   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Haberler çok kötü

Teknik direktör arayışı içerisindeki Kara Kartal'a Daum ile Lucescu'dan olumsuz yanıt geldi. Yerlilerde Aybaba bir adım önde.
20.05.2007

Yokuşa sürdü
Jean Tigana’yla yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş’a gündemdeki hocalar soğuk bakıyor... Başkan Yıldırım Demirören’in Almanya’ya giderek masaya oturduğu Christoph Daum, Siyah-Beyazlı kulübe geri dönmek istediğini ancak şu anki takımı Köln’e söz verdiğini söyledi. Ünlü çalıştırıcının, “Ailem ve yöneticilerimle görüşüp sizi haberdar edeceğim. Ancak Dinamo Kiev’in yıllık 4 milyon Euro’luk teklifini geri çevirmiştim” sözleri fiyat arttırmak olarak yorumlandı.

Luce: 'Kalacağım'
Bu arada Ukrayna’dan kötü bir haber geldi. Daha önce Rumen basınına defalarca Shakthar Donetsk’ten ayrılacağını söyleyen Lucescu, dün takımının resmi internet sitesine bir açıklama yaptı. Kurt hoca, “Takımımda kalmak istiyorum. Beşiktaş’ın beni istemesi sevindirici” dedi. Rumen teknik adamı isteyen Yıldırım Demirören, Ukrayna Ligi’nin bitiş tarihi olan 17 Haziran’a kadar son kararını vermek istemiyor. Bu arada yerli hocalar arasında ise Samet Aybaba’nın isminin ön plana çıktığı ifade edildi.
__________________
o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla