Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Fransız basınına hangi kulüplerin kendisi ile ilgilendiğini açıkladı?
G.Saray'dan sezon sonunda gönderilmesi beklenen Rigobert Song Fransa basınına yaptığı açıklamada geleceği ile ilgili konulara ışık tuttu. Kamerunlu futbolcu Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini söyledi.
Gerets ile zamanında problemler yaşadığını ama bunların takımdan ayrılması konusunda etkili olmadığını söyleyen Song, "Son haftalarda forma giyemiyorum. Ama bu takımda yaşadığım sorunlarla ilgili değil. Bugüne kadar G.Saray'a elimden geldiği kadar katkı sağlamaya çalıştım" dedi.
Kamerunlu futbolcu Türkiye'den teklif aldığını da doğruladı. Rigobert Song Beşiktaş ve F.Bahçe'nin kendisiyle ilgilendiği haberlerini doğrularken "Beni Beşiktaş ve F.Bahçe'nin yanı sıra Almanya, İngiltere ve Fransa'dan da kulüpler takip ediyor. Ama 2008'e kadar G.Saray'la olan sözleşmem devam ediyor. Sözleşmem bitene kadar G.Saray'da oynayacağım" ifadesini kullandı.
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! |