Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 07:42   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post Yepes Teklifi

Click the image to open in full size. Kara Kartal'ın transfer rotası PSG üzerine kurulu. Rothen için teklif yapmaya hazırlanan Beşiktaş'a Fransız ekibinin yıldızı Mario Yepes önerildi.
22.05.2007


Sıcak bakıyor
Yeni sezon için sol kanat ve savunmaya takviye yapmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, Paris Saint Germain’in Fransız oyuncusu Jerome Rothen’e kancayı atmıştı. Stoper arayışı içerisindeki Siyah-Beyazlılar’a menacerler aracılığıyla PSG’nin bir diğer yıldızı Mario Yepes önerildi. Bu sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Kolombiyalı futbolcunun yüksek aylık bedeli nedeniyle takımdan ayrılması kesinleşti. Süper Mario lakablı savunmacının Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

31 yaşında
Oscar Cordoba’yla birlikte Kolombiya Milli Takımı’ndan arkadaş olan Yepes’in Türkiye’deki vatandaşlarını arayıp, Beşiktaş ile ilgili bilgi topladığı ifade edildi. Bu konudaki son kararı verecek olan Siyah-Beyazlı yönetim, menacerlerden süre istedi. 1976 doğumlu olan Kolombiyalı futbolcu daha önce Cortulua, Depotivo Cali, River Plate, Nantes ve son olarak PSG forması giydi. Yılda 2.2 milyon Euro kazanan Yepes, Avrupa’nın önde gelen savunmacıları arasında gösteriliyor.

Mario Yepes kimdir?
Ülkesi: Kolombiya
Doğum tarihi: 13.01.1976
Doğum yeri: Cali
Boyu: 1.86
Kilosu: 83
Takımı: Paris Saint Germain
Milli takım: 35 maç, 1 gol

Orhan YILDIRIM
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline