Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 14:24   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
LIVERPOOL ETO'O'NUN,BARCA VE MILAN ABIDAL'IN, MILAN VE BAYERN EMERSON'UN PEŞİNDE

Click the image to open in full size.
İspanyol Menajer Rafael Benitez'in tam aradığı santrafor tipi olduğu belirtilen Samuel Eto'o, Liverpool transfer komitesinin takibine girdi.

Liverpool'un Eto'o tarzı yıldızların almaya niyetlendiği, Benitez'in yaptığı şu açıklamadan da anlaşılıyor:

"Daha güçlü bir takım olabiliriz. Bunu başarabilmek için de, sağlam karakterli, nitelikli ve tecrübeli transferlere ihtiyacımız var. Doğru yolda gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi finali, bu yolun sadece bir basamağı. Daha güçlü olmak ve Premier Lig'de de en üstte olmak istiyoruz."ABIDAL HABERİ:
Click the image to open in full size.Olympique Lyon başkanı Aulas’la bir görüşme yapan Fransız milli oyuncu sene sonunda daha büyük bir lige ve kulübe gitme isteğini belirtmişti.

Şimdiye kadar sol beke ilgi gösteren kulüpler arasında FC Barcelona ve AC Milan bulunuyor. Lyon'un ise oyuncusunu açık arttırmayla satmayı ve taban fiyat olarak da 20 Milyon Euro’yu belirlediği söyleniyor.

Ancak bu miktarı iki büyük kulüp de ödemeye yanaşmadığı için önümüzdeki günlerde oyuncunun bonservis ücretinde indirime gidilmesi sürpriz olmayacak.

Oyuncuyu çok isteyen Barcelona’nın bu transfer için 12 Milyon Euro’dan
fazla vermek istemediği sanılıyor. EMERSON HABERİ: Geçen sezon Capello'yla birlikte İspanya'ya gelen 31 yaşındaki oyuncu, Bernabéu'da bir türlü seyircinin gözüne girmeyi başaramadı ve özellikle sezonun ilk yarısında zor günler geçirdi.

Corriere dello Sport'un haberine göre hem İtalyan ekibi Milan, hem de Alman devi Bayern Münih oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

Owen Hargreaves'i Manchester United'a satan Bayern'de, Emerson bu oyuncunun yerini dolduracak bir isim olarak görülürken, söylentilerin aksine oyuncunun eski kulübü Juventus'un Brezilyalı'yla ilgilenmediği belirtildi.

Juventus'un sportif direktörü Alessio Secco, ne Emerson, ne de Zambrotta'nın transferini düşündüklerini söyledi
.
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline