Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 18:33   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın kamp tarihi belli oldu!

Beşiktaş'ın kamp tarihi belli oldu!

Beşiktaş, 2 günlük iznin ardından, Kayserispor ile yapacağı Turkcell Süper Lig son hafta maçının hazırlıklarına başladı.. Siyah beyazlı takımda gelecek seozn öncesi kamp tarihleri belli olurken, Murat'ın ameliyat olacağı da belirtildi..

Antrenör Tayfur Havutçu yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana kondisyon çalışmasıyla başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra 3 gruba ayrılarak yarım alanda turnuva maçları yaptı.

Delgado, Nobre, Fahri, Ali Güneş ve Emre'den oluşan takım, turnuvanın birincisi oldu.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Murat, Koray, Burak, Bobo, Runje ve Ali Tandoğan ile izinli olan Ricardinho katılmadı.

Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarını, yarın basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.

Öte yandan Beşiktaş'ın, 25 Mayıs Cuma günü yapacağı Kayserispor maçı için günübirliğine Kayseri'ye gideceği öğrenildi.

-MURAT, YARIN AMELİYAT OLACAK-
Siyah-beyazlıların yedek kalecisi Murat Şahin, yarın ameliyat olacak. Murat'ın, Özel Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde diz ön çapraz bağlarından ameliyat olacağı bildirildi.

Bu arada Koray'ın sol adalesinde ödem oluştuğu ve Kayserispor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Runje'nin sağ diz ve sol aşil tendonunda ağrıları bulunduğu, Kayserispor deplasmanında oynayıp oynamayacağının henüz netlik kazanmadığı kaydedilirken, Bobo'nun hafif bir sakatlığının olduğu, Ali Tandoğan'ın ise sağ yan kaburgasında ağrıları bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaş'ta, Murat'ın ameliyat olmasının ardından, Runje'nin de karşılaşmaya yetiştirilememesi durumunda, Kayseri'de kaleyi PAF takım kalecisi Erdem Köse'nin koruması bekleniyor.

-KAMP TARİHLERİ BELLİ OLDU-
Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlıkları için kamp programı da belli oldu. Siyah-beyazlıların, 26 Haziran'da İstanbul'da toplanacakları, 4-16 Temmuz tarihlerinde de Avusturya'da kamp yapacakları bildirildi.

__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla