Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 22:50   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Demirören, Polat ve Koç neler konuştu?

Demirören, Polat ve Koç neler konuştu?
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç Fuat Süren'in cenaze töreninde olaylı derbiyi konuştular
Dün hayatını kaybeden, Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren'in babası Fuat Süren'in cenaze namazı İstanbul'da kılındı. Teşvikiye Camii'nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına spor ve iş dünyası büyük ilgi gösterirken, 3 büyük kulübün önemli isimlerini de bir araya getirdi.

Cenaze namazı öncesi Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören'in sohbetleri basın mensuplarının dikkatinden kaçmadı.

Taziyelerin kabulü sırasında bir araya gelen üçlünün son oynanan olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisini konuştukları duyulurken, kullanılan ''Bu durumlar düzelir'', ''Biz adım atmaya hazırız'' ve ''Bunları tekrar bir araya gelerek konuşalım'' ifadeleri dikkat çekti.

Medya çalışanlarının duymaması için oldukça sessiz konuşmaya çalışan üçlü, ilginin artması üzerine sohbeti yarıda kesti.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla