Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2007, 14:47   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bosque'yle savaş sürüyor

Bosque'yle savaş sürüyorClick the image to open in full size.

Beşiktaş eski teknik direktörü Vincente Del Bosque ve yardımcıları ile siyah beyazlı kulüp arasındaki hukuk mücadelesi devam ediyor.


Hatırlanacağı gibi Beşiktaş, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)'ın İspanyol teknik adam ve yardımcıları için ödenmesini talep ettiği tazminata, İsviçre Federal Mahkemesi'nde itirazda bulunmuştu. Mahkeme 21 Nisan tarihinde CAS'ın verdiği tazminat karar uygulanmasını, teminatsız olarak durdurduğunu açıklamıştı. O günden buyana geçen zamanda iki taraf arasında yapılan anlaşmalar tekrar incelenmeye alındı.

Son olarak mayıs ayının son haftasında kesin kararın çıkması beklenirken, Del Bosque'nin avukatlarının İsviçre Federal Mahkemesi'nden 1 aylık ek süre talep ettikleri öğrenildi. 25 Haziran'da bitecek olan bu ek süre çerçevesinde İspanyol teknik adam ve yardımcılarının davada kendilerini haklı çıkartmak için yeni delilleri ortaya sürecekleri ve tazminatın faiziyle ödenmesi için yoğun bir şekilde çalışma yapacakları kaydedildi. İspanyol avukatlar 25 Haziran'dan daha erken bir sürede yeni savunmalarını hazırlarlarsa ek sürenin bitiş tarihini beklemeden, davanın bitmesi için son savunmalarını geciktirmeden vermek istedikleri de belirtildi.
24.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla