Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2007, 22:43   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobcats'in yeni antrenörü Vincent

Bobcats'in yeni antrenörü VincentGeçtiğimiz sezon Dallas Mavericks’in yardımcı antrenörlüğünü yapan Sam Vincent, Charlotte Bobcats'in yeni antrenörü oldu.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPORGüncelleme: 15:24 TSİ 26 Mayıs 2007 Cumartesi
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.



l İlker ACUN
Charlotte Bobcats Kulübü, Bernie Bickerstaff’tan boşalan antrenörlük görevine Sam Vincent’ın getirildiğini resmen açıklandı.

Önümüzdeki sezon Sam Vincent ile çalışacakları için çok memnun olduklarını belirten Bobcats’in ortaklarından Bob Johnson, Vincent’ın NBA’in gelecek vaat eden en iyi antrenörlerinden biri olduğunu ve genç antrenörün takımı mükemmel bir şekilde tamamladığını söyledi.

1980’li yılların sonlarında Michael Jordan ile birlikte 2 sezon Chicago Bulls forması giyen Vincent, Bobcats’ın ortakları arasında yer alan Michael Jordan ile yeniden bir araya gelecek.

NBA’deki antrenörlük deneyimi sınırlı olan Vincent, geçtiğimiz sezon Dallas Mavericks’in antrenörü Avery Johnson’ın yardımcı antrenörlüğünü yaptı. Vincent’ın NBA’deki antrenörlük tecrübesi yalnızca 1 sezon olmasına rağmen, Michael Jordan, genç ve takımı Avery Johnson tarzında basketbol oynatabilecek bir isimle çalışabileceklerinin sinyallerini daha önceden vermişti.

2005-06 sezonunda NBA Geliştirme Ligi takımlarından The Forth Worth Flyers’ın antrenörlüğünü yapan Vincent, 2004 yılında Nijerya bayan basketbol takımı ile Olimpiyat şampiyonluğuna ulaşmadan önce, Güney Afrika, Yunanistan ve Hollanda’da antrenörlük yaptı.

Bernie Bickerstaff’tan boşalan antrenörlük görevi için 10 isimle görüşen Bobcats kulübü, Paul Silas, Stan Van Gundy ve Mike Fratello gibi önemli antrenörlerin yer aldığı listeden geçtiğimiz sezon Dallas Mavericks’in yardımcı antrenörlüğünü yapan 44 yaşındaki Sam Vincent’ı seçti.
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline   Alıntı ile Cevapla