Helguera ilgili haberler (Bu Baslikta)

Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Çöp Kutusu › Helguera ilgili haberler (Bu Baslikta)

15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 109)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1152855
    S_E_D_A_T
    Katılımcı

      Beşiktaş F.Bahçe’nin Roberto Carlos’u transferiyle taraftarında oluşan beklentiyi, süper bir isimle karşılamaya çalışıyor. Bu hedefle arayışa giren Beşiktaş Yönetimi bomba bir transferi bitirmek üzere. Başkan Yıldırım Demirören’in talimatıyla İspanya’ya giden ve “Roberto Carlos’tan daha sükse yapacak bir transfer gerçekleştireceğiz” diyen Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, yönetici Mario Berk ve menajer Olgun Peker, Real Madrid’in kaptanlarından İvan Helguera’yla görüşme masasına oturdu. Avrupa’da kendini ispatlamış birçok ismi gündeminde tutan siyah-beyazlılar Real’in başarılı oyuncusunda karar kıldı.
      Başkan keseyi açtı
      İvan Helguera ve menajeriyle pazarlık masasına oturan yöneticilerin, Başkan Yıldırım Demirören’den gelen “5 milyon dolara kadar çıkın” talimatıyla futbolcuyu ikna ettiği, yıldız oyuncunun transfere oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Helguera’nın kulübüyle sözleşmesinin sürdüğü ancak mukavelede başka bir takıma gidebilmesi konusunda esnek maddeler bulunduğu ifade edildi. Bu sebeple umutlanan yöneticilerin Real Madrid’in kulüp yönetimiyle de bir görüşme yapacağı ve transferi sonlandırmaya yakın oldukları ifade edildi. Yöneticiler görüşme sonrası Real Madrid’in R.Zaragoza’yla yaptığı kritik lig maçını izledi.

      Kaynak: Türkiye

      #1520636
      RoMeO
      Katılımcı

        İmzayı Attırdıkları An Kutlamak Gerekir..

        #1520640
        AsiLKartaL1903
        Katılımcı

          imza atılsın soraa görcezz..adam formayı giymeden inanmamak lazım..kimlerin isimleri geçti en son helguera? ? ?

          #1520641
          1903_delisi
          Katılımcı

            Herşey iyide ben daha çok appiah tarzı bir adam istiodm.Uzaktan şutları olan pres yapan vs.Ama helguera nnda savunmadan topu oyuna sokuşu savunma gücü gerçekten iyi.

            #1520643
            shawnodese
            Katılımcı

              Helguera'nın oyunculuğu tartışılmaz ama bence o maliyetle daha iyi daha kaliteli, daha çok işimize yarayacak adam alabiliriz. Şu anda Helguera ya verilecek para onun geçmiş kariyerinden kaynaklanacak, şu andaki form grafiğinden değil.

              #1520652
              quaresma_44
              Katılımcı

                yaa bizi sırtlayacak bi oyuncu değil daha kaliteli ve genç olsa alacağımız adam

                #1520669
                Buelent01
                Katılımcı

                  5 milyon Dolar mi??
                  Baskan parayi cebinden ödeyecekse tamam ama yoksa sakin ha!!!
                  O fiyata cok daha iyi bir oyuncu alinr diye düsünüyorum..

                  #1520678
                  palaaa
                  Katılımcı

                    walter samuel

                    #1520683
                    themadpol
                    Katılımcı

                      delbosge nasihat etmiş sakın gitme diye

                      #1520686
                      RD-DVL-1903
                      Katılımcı

                        inşallah gelir gelecek gibi

                        #1520724
                        RoMeO
                        Katılımcı

                          Ya Adam Real'in Kaptanı ve İspanya Milli Takımının Kaptanı..
                          Daha Çatlak Sesler Var Bu Adamı İstemeyen Futbol Konuşmasın..
                          Tecrübesi Yeter + Topu Oyuna Sokuşu Çok İyi Bizim Aradıgımız Bu Halen Yok Olmasa Fln Diye Kem Küm Edenler Var Playstation'da Gördüğünüz Adamların ismi Geciyor Siz Halen Kem Küm Ediyorsunuz..

                          #1506409
                          akkernic
                          Katılımcı

                            mehmet topuz'a 5 milyon istiyorlarsa, o paraya helguera daha iyi.

                            #1506410
                            akkernic
                            Katılımcı
                              JetLi;342654 wrote:
                              Ya Adam Real'in Kaptanı ve İspanya Milli Takımının Kaptanı..
                              Daha Çatlak Sesler Var Bu Adamı İstemeyen Futbol Konuşmasın..
                              Tecrübesi Yeter + Topu Oyuna Sokuşu Çok İyi Bizim Aradıgımız Bu Halen Yok Olmasa Fln Diye Kem Küm Edenler Var Playstation'da Gördüğünüz Adamların ismi Geciyor Siz Halen Kem Küm Ediyorsunuz..

                              ağzı olan konuşuyo gardaşım. :congrats: adamlara kimi beğendireceğimizi şaşırdık.

                              #1521099
                              STRONG
                              Katılımcı

                                ANLAMIYORUM YA NE ZAMAN BU ADAMI MADRİD KESTİ O ANDAN BERİ SAVUNMASINI DUZELTTİ BİZ ADAMI TOMARLA PARQA VEREREK ALMAYA CALISIYORUZ YAZIK YAZIK

                                #1521189
                                bjkartal
                                Katılımcı

                                  Kartal, Helguera'nın işini bitirdi

                                  Beşiktaş, Real Madrid'in yıldızıyla her konuda anlaşmaya vardı. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan İspanyol oyuncu, bonservisini bedelsiz almak için kulübüyle görüşecek

                                  spo01.jpg
                                  MEHMET ÇİFTÇİ

                                  Kartal, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'u transfer etmesinin ardından harekete geçti, Real Madrid'in diğer yıldız oyuncusu Ivan Helguera ile kesin anlaşma sağladı.
                                  Zaragoza – Real Madrid maçı öncesinde oyuncunun menajeriyle el sıkışan siyah – beyazlılar, dün de Madrid'de Helguera ile bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından, taraflar ücret ve süre konusunda uzlaştı, iş bonservisini almaya geldi. Real Madrid ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Helguera, bu konuyla kendisinin ilgileneceğini belirtti. Kulübü tarafından da gözden çıkarılan oyuncunun, bonservisini bedelsiz almak için kulübüyle masaya oturacağı ifade edildi.
                                  Real Madrid'in Sportif Direktörü Mijatoviç ile yapılan telefon görüşmesinde de bu konuda herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağını, Mallorca maçından sonra bir araya gelineceği vurgulandı. Helguera'nın bonservisini bedelsiz alamasa bile, İspanyollar'a bu transfer için çok cüzi bir bedel ödenip, transferin gerçekleşebileceği vurgulandı.

                                  Bosque'ye danıştı

                                  Real Madrid'ten yıllık 3.5 milyon euro alan İspanyol oyuncunun, Beşiktaş'a daha düşük bir paraya "Evet" dediği de öğrenildi. Siyah – beyazlılar ile el sıkışmadan önce eski hocası Vicente del Bosque ile de bir görüşme yapan Helguera'nın, Kartal için iyi bir referans aldığı, bunun da kararında büyük etkisi olduğu vurgulandı.
                                  Real Madrid ile son maçına çıkacak olan İvan Helguera'nın, haziranın son haftasında Türkiye'ye gelerek siyah – beyazlı formayı giyeceği belirtildi.

                                  Helguera kimdir?

                                  1975 yılında İspanya'nın Santander kentinde doğan Ivan Helguera, futbola Manchego takımında başladı. Bir sezon Albacete'de görev yapan ve yeniden Manchego'ya dönen savunmacı, daha sonra İtalyan Roma takımına gitti. Burada 8 maç oynadıktan sonra Espanyol'a geçti ve müthiş performansıyla 1999-20 sezonunda Real Madrid'e transfer oldu.
                                  kaynak : milliyet

                                15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 109)
                                • ‘Helguera ilgili haberler (Bu Baslikta)’ konusu yeni yanıtlara kapalı.

                                Yayımlandı

                                kategorisi

                                yazarı:

                                Etiketler: