Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2007, 20:11   #1
quaresma_44
 
quaresma_44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool Torres'i bekliyor

Forvet arayışlarını sürdüren Liverpool'da gözler A.Madrid'in yıldızı Fernando Torres'e çevrildi.

Michael Owen'dan sonra bir türlü istediği forveti bulamayan Liverpool, iki Premier Lig kulübünün de transfer listesinde bulunan Fernando Torres'le görüşmelere başladı. Amerikalı işadamları George Gillet ve Tom Hicks tarafından alındıktan sonra kadrosuna, genç Macar oyuncuların yanı sıra Gremio'dan Lucas Leiva ve Leverkusen'den Andriy Voronin'i dahil eden Kırmızılar'ın son gözdesi Atletico Madrid'in genç yıldızı Fernando Torres.

HERŞEY ONUN İÇİN

Daha önce, Villarreal'in forveti Diego Forlan'a, Zaragoza'nın golcüsü Diego Milito'ya, Charlton'dan Darren Bent'e ve West Ham'dan Youssie Benayoun'a teklif götüren Liverpool, hedefini büyüttü ve gözünü Torres'e dikti.

İspanya'da başarısız sayılabilecek bir sezon geçiren ve UEFA Kupası'na katılmayı başaramayan Atletico Madrid'in yöneticileri yıldız futbolcuyu satabileceklerini daha önce duyurmuşlardı. Bir ara Chelsea ile anlaşmaya çok yaklaşan Fernando Torres, gönlünü verdiği kulübünden ayrılmayacağını, ne olursa olsun Atletico Madrid'te forma giyeceğini belirtmesine rağmen, son gelişen olaylardan sonra onun da Premier Lig'te forma giymeye sıcak baktığı belirtiliyor.

İspanyol teknik direktör Rafael Benitez'i, kulübe yakışır ölçüde transfer yapmamakla suçlayan taraftarlar ve İngiliz basını, Torres'in 27 milyon pound (yaklaşık 50 milyon dolar) karşılığında önümüzdeki sezon Anfield Road'ta mücadele edeceğini yazdı.

Dün gece geç saatlerde Madrid'e giden Liverpool yetkilileri, Torres'in menajeri ve Atletico Madrid yöneticileriyle bir araya geldi. Madrid kulübünün yetkililerinin Torres için minimum 27 milyon pound fiyat biçtikleri ve Liverpool'un da bu fiyatı ödemeye hazır olduğu belirtildi. Ancak yine de Benitez'in Atletico Madrid'e Luis Garcia + 16 milyon pound önereceği gelen haberler arasında.

TARAFTAR SABIRSIZ

Mart ayı içinde, İspanya Ligi'nde oynanan bir maçta Torres'in kaptanlık pazu bandının altında "You'll never walk alone" yazısı görünmüş ve genç oyuncunun Liverpool fanatiği olduğu iddia edilmişti. Bunun üzerine bir açıklama yapan 23 yaşındaki yıldız futbolcu bunun, arkadaşlarının aldığı doğum günü hediyesi olduğunu söylemişti.

Lyon'dan Malouda ve Roma'dan Mancini ile de görüşen Liverpool'un kadrosunu büyük ölçüde yenileyeceği ve güçlü bir kadroyla rakiplerinin karşısına çıkmayı hedeflediği kaydediliyor. Torres'in yanı sıra Malouda'ya 17, Brezilya'lı yıldız Mancini'ye de 11 milyon pound öneren Şampiyonlar Ligi finalisti, bu transferlerden gelecek haberleri de merakla bekliyor.

Rafael Benitez, kulübün sahibi yeni işadamlarına 100 milyon pound istediğini belirtmiş, aksi takdirde rakipleri Manchester United ve Chelsea'nin gerisinde kalacaklarını söylemişti. Bunun üzerine sessizliğini bozan Amerikalılar, sokağa atacak paraları olmadığını ve Benitez'in sarhoş gibi sağa sola paraları saçmasına izin vermeyeceklerini belirtmişlerdi. Bu diyalogdan sonra İspanyol çalıştırıcının Liverpool'daki geleceği tartışılmaya başlanmıştı.

Bu arada Mali'li oyuncu Mohammed Sissoko'nun önümüzdeki hafta takımla olan kontratını uzatacağı bildirildi.
__________________
Birgün kıyamet kopar çöker karanlık

Allah bizi affetmez çok günah aldık!

Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık,

Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!!
quaresma_44 Ofline