Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 12:37   #1
vendetta
Last Eagle
 
vendetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni hedef Glowacki

Beşiktaş'ın transferdeki yeni hedefi Polonyalı Arkadiusz Glowacki. Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın isteğiyle kaliteli yabancı stoper ve forvet arayışındaki siyah beyazlı yönetim, 28 yaşındaki Glowacki'yi de listeye aldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, "Polonya Ligi'nde Wisla Krakow'da forma giyen Glowacki ile prensipte anlaşan Beşiktaş, tecrübeli futbolcunun ailesi konusundaki pürüzleri gidermeye çalışıyor.
Liste kabarık
Yabancı transferinde West Hamlı Carlton Cole, Bayern Münihli Roque Santa Cruz, Juventuslu Marcelo Zalayeta gibi forvet oyuncularıyla yakın temas kuran ve bu futbolcularla maddi konularda pazarlık yapan Beşiktaş, stoper konusunda da Fiorentinalı Per Billeskov Kroldrup'un yüksek maliyeti üzerine Glowacki'de yoğunlaştı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Avrupa'nın en iyi defans oyuncularının peşinde olduklarını belirterek Polonya futbolcunun transferi konusunda da büyük adımlar attıklarını söyledi.
Maddi sorun yok
Kolot, bir süredir görüştükleri Glowacki ile yaptıkları görüşmelerde maddi konularda büyük ölçüde anlaştıklarını ve prensipte anlaşma sağladıklarının altını çizerken şöyle dedi: "Glowacki, Beşiktaş'ın teklifinin kendisi için cazip olduğunu ancak Türkiye'ye gelme konusunda sorun olduğunu söyledi. Ailesi ve yakınları, onun Türkiye'ye gelmesine sıcak bakmıyorlar ve zorluk çıkarıyorlar. Bu da bizim bu transferde zorlanmamıza neden oluyor. Yetenekli yıldızları Türkiye'ye getirmek kolay olmuyor."
Yıldızların peşinde
İngiltere, Almanya ve İtalya Ligi'nden önemli oyuncular ile ilgilendiklerini vurgulayan Celal Kolot "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Beşiktaş'a alacağımız oyuncu saha içinde takım için savaşacak oyuncu olmalı. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın önerdiği önemli oyuncular ile temas halindeyiz. Ancak transferde çok zorluklarla karşılaşıyoruz. Tello ile Cisse'nin gelişlerini de bir ben bir de Allah bilir" diye konuştu."
GLOWACKİ KİMDİR?
Doğum Tarihi: 13 Mart 1979
Doğum Yeri: Poznan (Polonya)
Boyu: 1.86 m
Kilosu: 78 kg
Mevkii: Savunma
Oynadığı Takımlar: SKS 13 Poznan (1994-97), Lech Poznan (1997-2000) (75 maç, 1 gol), Wisla Krakow (2000-2007) (136 maç, 3 gol)
Milli Takım: 2002-... (19 maç)
__________________
Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!!
vendetta Ofline