Turkcell Süper Lig’de daha yeni sezon başlamadı ama Beşiktaş’ta ikinci kriz de patlak verdi
Geçtiğimiz sezon önce Teknik Direktör Jean Tigana, ardından yöneticiler Levent Erdoğan ve Gülnaz Arsel'le sorun yaşayan, tesislerde Gökhan Zan'la tartışan ve "Ümraniye'nin patronu benim" çıkışıyla dikkat çeken Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'un şimdi de arası Ertuğrul Sağlam'la açıldı. Daha bir kaç gün öncesine kadar Gülnaz Arsel'i istifaya götüren olaylarda başrol oynayan Kolot'un son olarak Ertuğrul Sağlam'la transfer konusunda tartıştığı öğrenildi. Perşembe günü genç çalıştırıcı ile bir araya gelen Beşiktaşlı yöneticinin anlaşmaya vardığı Yepes, Cole, Anderson ve Legrottaglie'yi veto eden Sağlam'dan açıklama istediği, "Takımın yapısını bozacak ya da fayda sağlamayacak futbolculara neden para harcayalım. Bu takımı ben yönetiyorum. Başarıda ya da başarısızlıkta baş sorumlu olacağım. Bu sebeple istediğim futbolcularla sezona başlamak en doğrusu olur" cevabını alınca da çok sinirlendiği belirtildi. Sağlam'ın konuşmasının ardından Kolot'un "Ben de kulübün futbol şube sorumlusuyum. Beşiktaş'a fayda sağlamayacak isimleri zaten önermem" sözlerinin ise Ümraniye tesislerinde buz gibi bir havanın esmesine neden olduğu ifade edildi. |