Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2007, 17:19   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ı kızdıran 3 olay !..

Beşiktaş'ı kızdıran 3 olay !..
Beşiktaş'ta Fenerbahçe'ye kaybedilen Süper Kupa finalinin üzüntüsü sürerken, karşılaşma sonrası kupa töreninde yaşanan olaylar da tartışılıyor


Siyah beyazlılarda kupa törenine terlikle çıkan Roberto Carlos ve Deivid ile Beşiktaş'ın töreni sırasında Fenerbahçe şarkıları çalınmasına tepki var.
Lig TV'nin deneyimli ismi Ömer Güvenç'in, Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanarak anlattığı olaylar şöyle:

- Beşiktaş'ın kupa töreni için kürsüye gelmesi beklenirken statta Kıraç'ın şarkısının çalınması siyah beyazlıların tepkisini çekti. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu, Beşiktaşlı futbolcuların ve teknik heyetin kürsüye gelişi sırasında Fenerbahçe şarkısının çalınmasınını doğru birşey olmadığını söyledi.

- Kupalarını almak üzere kürsüye gelen Fenerbahçeli oyuncular arasında Roberto Carlos ve Deivid'in terlik giymesi de Beşiktaş'ta saygısızlık olarak algılandı.

- Maçın hakemi Fırat Aydınus da Beşiktaş'ta tepki çekti. Maçın son dakikalarında Kezman ile yaşadığı gerginlik sonrası kırmızı kart gören İbrahim Üzülmez "Kezman'ı yerden kaldırmak için elimi uzattım ama o elimi itti. Sonra ben de sinirlendim ve onun elini ittim. Sonra hakem fırat Aydınus kırmızı kartını gösterdi. Ben de Aydınus'a durumu anlattım. Önce Kezman'ın benim elimi ittiğini, ama kendisinin sadece benim hareketimi cezalandırdığını söyledim. Ayrıca Kezman'ın sakat olduğun ubilmiyordum. Bilseydim sedyeyi de beklemez gerekiyorsa sırtımda taşırdım. Kezman bu hareketleri bütün maçlarda yapıyor." dedi.

(Lig TV)
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla