| 
 SORU : 35'ten sonra çocuk yapmak doğru  mudur?CEVAP : Hayır, 35 tane yeterli görünüyor.

SORU : Bebeğin  cinsiyetini öğrenmek için en güvenilir yöntem nedir?
 CEVAP :  Doğurmak.

SORU : Doktorum bana doğum yaparken hissedeceğim şeyin acı  değil sadece normal bir baskı olacağını söyledi, bu doğru mu?
 CEVAP : Tabii,  bakınız meteoroloji uzmanları da kasırgayı normal bir doğa olayı olarak  tanımlar.

SORU : Bebeğimiz geçen hafta dünyaya geldi. Karım ne zaman  kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya başlayacak?
 CEVAP :  Çocuklar ayrı eve çıktıkları zaman.

SORU : Tam olarak ne zaman hamile  kaldığımı nasıl bilebilirim?
 CEVAP : Yılda bir kere sex yaparak.

SORU  : En sık karşılaşılan aşerme hangisidir?
 CEVAP : Erkekler için, hamile olanın  yerinde olma isteği.

SORU : Ben ve kocam çok çekiciyizdir. Eminim  bebeğimiz de reklamlara çıkmak için yeterince güzel olacak. Bu konuyla ilgili  olarak kiminle bağlantı kurabiliriz?
 CEVAP : Terapistinizle.

SORU :  Kusmalarımın hamileliğin sabah bulantılarından mı yoksa grip olduğumdan mı  kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
 CEVAP : Eğer gripseniz  iyileşirsiniz.

SORU : Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta  ayaklarım bile büyüdü. Hamilelikte küçülen bir şey var mı?
 CEVAP : Evet,  mesaneniz.

SORU : Hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan halkaları  olmadan yatağa girmez oldum. Bu aşerme normal mi?
 CEVAP : Onlarla ne  yaptığınıza bağlı.

SORU : Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha  çok gülümsemeye başladı. Neden?
 CEVAP : Çünkü onlardan daha  şişmansınız.

SORU : Hamileliğin son zamanlarındaki sex, hangi şartlarda  doğumu başlatır?
 CEVAP : Kocanız ile başka bir kadın arasında  olursa.

SORU : Doğum hemoroid sebebi olabilir mi?
 CEVAP : Doğum,  bahane bulmak istediğiniz her şeyin sebebi olabilir.

SORU : Anne sütünü  saklamak için en uygun yer neresidir?
 CEVAP : Göğüsleriniz.

SORU :  Meme pompalarının güvenli bir alternatifi var mı?
 CEVAP : Evet, bebek  dudakları.

SORU : Bir bebeğin dişli doğması ne anlama gelir?
 CEVAP :  Bebeğin annesinin bebeği emzirme ile ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek  isteyebileceği anlamına.

SORU : Bebeği sütten ne zaman kesmek  gerekir?
 CEVAP : Dişleri çıkmaya başladığında.

SORU : Bir anne  emzirirken hamile kalabilir mi?
 CEVAP : Evet, ama önce bebeği memeden ayırıp  uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.

SORU : Atılan çocuk bezlerine  ne oluyor?
 CEVAP : Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta  Batı'da bir siloda toplanıyorlar.
 |